Milyen pelust használtok éjszakára?
Molfix pelenka?
De valóban nem egészséges a szörp.:/
A cukros, ízes innivaló miatt iszik ennyit este, még ha nem is raksz bele csak egy kicsit már az árt. A túlzott éjszakai ivást kell megszüntetni nem új pelenkára váltani.
És igen, én és a gyerekeim kb csak vizet iszunk, ha valami másra vágyunk akkor 100% almalét iszunk higítva. Nem szeretném, hogy a gyerekeim is úgy járjanak mint én. 22 évesen már 130 kg voltam inzulinrezisztens, felborult hormonháztartással. Gyerekkoromban anyukám cukorral adott mindent....cukros eper, cukros kivi, cukros cukor, cukros tea, szörp, kakaó, tejbegríz fahéjas cukorral és még sorolhatnám. Nem mondom, hogy a cukor ördögtől való, a gyerekeim is kapnak édesseget, süteményt, de nem egész éjjel adagolva mint a szörp, hanem valamikor napközben egy keveset és nem minden nap.
Ha semmiképpen nem akarod leszoktatni, akkor próbálj meg egyel vagy akár kettővel nagyobb nadrágpelenkát. Fontos, hogy nem bugyipelenka legyen mert az sokkal kevesebbet bír szerintem. A fiamnál normál ivászat mellett minden reggel kifolyt. Neki nem kell egyel nagyobb csak, hogy nadrágpelenka legyen. A kicsire egyel nagyobb pelenkát adok estére és így nincs baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!