Elfogyott a köldökcsonkra az alkohol. Helyetesíthető valamivel holnapig?
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 16:03
1/9 anonim válasza:
Szia!Mi is így jártunk!A doki azt mondta rózsaméz is jó rá.
2/9 anonim válasza:
Hérom gyermekem van, egyiknél sem használtam rá semmit!!!!! Magától le jön, természetes uton. Ne tegyél rá semmit, pláne ne rózsamézet! Idegen anyag és irritálni fogja.
Mind a 3 gyermekemnél 5 nap alatt leesett és semmi baja nem volt.
3/9 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvosodat nyugodtan,de a rózsaméz tuti jó rá,fertőtlenít!
4/9 anonim válasza:
MI AZ,HOGY NE TEGYEN RÁ SEMMIT?FERTŐTLENÍTENI KELL!!!!
5/9 anonim válasza:
egy napot ki lehet hagyni, hintőport tegyél rá és holnap reggel ha beszerezted az alkoholt ecseteld le!
6/9 anonim válasza:
Én sose használtam rá alkoholt, mégis gyönyörűen begyógyult. És még mielőtt csupa nagybetűvel nekem esne valaki, közlöm: az olyan elmaradott országokban, mint Svédország vagy az USA, sem kezelik alkohollal a köldöksebet, mert rájöttek, hogy nélküle gyorsabban gyógyul.
7/9 anonim válasza:
Nekem alig fogyott valami az üvegből! Hány napja nem esett még le?
8/9 anonim válasza:
Én vagyok a három gyerekes anyuka, aki SOHA NEM TETTRÁ SEMMIT! Igen én is Angliában élek, és itt hallani sem akartak róla mikor megkérdeztem, hogy valamit tenni kell e rá. Ha 3 hétnél tovább van rajta akkor megnézi a doki és rak rá valamit,amitől másnapra leesik.
Miért kellene fertőtleníteni, ha semmi gond nincs? Ha nem váladékozik és nem vérzik akkor az ég világon semmi nem kell rá. Csak sajnos sok snyuka nehezen hiszi hel, hogy néha a semmi a legjobb megoldás!!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Ma reggelre leesett:)!!!
2010. okt. 15. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!