Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús anyukák, hogyan pelenkáztok?

Fiús anyukák, hogyan pelenkáztok?

Figyelt kérdés
A fiam 8 hónapos múlt. Azon túl, hogy örökmozgó, mostanában fedezte fel a kukiját. Amint lekerül a pelus, már nyúl is oda... bele a kakiba. Kellene még legalább 2 kéz, hogy tudjam fogni a kezét és a lábát is, miközben letörlöm a kakit. Nem lennék ellene, hogy fogdossa, és tudom, hogy nem is szabad tiltani, mert később gátlásai lehetnek miatta. De mégsem hagyhatom, hogy a kakiban turkáljon! Ti hogyan csináljátok? Rászóltok, vagy elveszitek onnan a kezét, vagy mit csináltok?
2010. okt. 14. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős, bár már nálunk elmúlt. Én a pelus elejével letörlöm kicsit a kakit, utána gyorsan a kukit popsitörlővel. Előtte adtam a kezébe valamit.
2010. okt. 14. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem még csak 7 hónapos, és még csak össze-vissza csapkod, ha olyan kedve van, persze bele a kakiba. Én vettem kelj fel jancsit, pelenkázás közben odarakom mellé, és most még eljátszik vele. Igaz, hogy hasra is akar fordulni amiatt egyből, de azt még meg tudom akadályozni, legalábbis addig,amíg a pelenka felkerül. Nem tudom, mi lesz egy hónap múlva. Valamivel akkor is lekötöm a figyelmét. Talán. Majd fogdoshatja, ha már tiszta lesz. :)
2010. okt. 14. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk most múlt el a kukizós korszak, csak 2 hónapig tartott. Villámgyorsan letöröltem neki popsitörlővel, amíg lefoglalta magát a krémes tégellyel vagy a telefonommal. Már amikor kicsomagoltam, a kezemben volt 1 db p.törlő és egy pillantás alatt végeztem.
2010. okt. 14. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
érdekes, a kakiba az enyém még nem akart belenyúlni, bár a kukija máűr őt is érdekli, 8,5 hónapos. Én mielőtt leveszem róla a pelust, mindíg adok a kezébe valamit, ami leköti, különben elmászik a kezemből. Csak ha már játszik azzal a valamivel, akkor veszem le róla a pelust.
2010. okt. 14. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is gyorsan a kezébe adok valamit, ahogy lerakom a pelenkázóra. Amíg letörlöm a kaksit, addig pont el is foglalja magát. Utána már nyúlkálhat. :)
2010. okt. 14. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is megpróbálok gyors lenni, és adok a kezébe valamit, mostanában a csipesz és a zokni nálunk a menő.

Ha nem köti le semmi, akkor egyszerre fogom kezét-lábát. :) Bokánál-csuklónál, gyors törlés és nyúlkálhat.

2010. okt. 14. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!