Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szomorú lettem. Ez természetes?

Szomorú lettem. Ez természetes?

Figyelt kérdés
Ma voltunk 4 hónapos oltáson...a váróban egy anyuka leültette a kb.1,5 éves kisfiát az asztalra,a pici elkezdte lóbálni a lábait,közbe az anyuka lehajolt,és a kicsi lába hozzáért a vállához....erre az anyuka reflexből odacsapott,hogy ne rugdossa őt. Teljesen ledöbbentem,én úgy képzelem,hogy nem fogom verni a kisfiam,nagy ellenzője vagyok az efféle büntetésnek....vagy ez csak szép álom? ...eljön az az idő,amikor ez a fegyelmezés eszköze? ...na de egy "apró láblengetésért"????
2010. okt. 14. 10:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Popsira csapas nalunk tuti lesz.nem vagyok hive a szep szoval neveld a gyereket elvnek.Ha megerlmedli ki fog kapni,ok nelkul bizti nem bantom.
2010. okt. 14. 11:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Senkit se fogok lepontozni,hiszen én kérdeztem a véleményeteket. Az igaz,hogy mi is felnőttünk néhány veréssel...de előttem van jó példa is...a bátyámék kisfia 10 éves,és egy iszonyatosan jól nevelt, tündéri kiskölök,verés nélkül is ..de szerintem ehhez kell a gyerek jó természete...már picinek is fegyelmezhető volt verés nélkül is.
2010. okt. 14. 11:34
 13/13 anonim ***** válasza:

szia, hát, egy másfél éves próbára teszi az ember idegeit. én nem szoktam verni az enyémet, rácsapni se szoktam, pedig néha nagyon jólesne. de ellenzem. azonban tudom, hogy vannak napok, amikor annyira összegyűlik a feszültség , minden bajom van, a kicsim meg nyűgös, akaratos, hisztis már napok óta, hogy nagyon kell türtőztetnem magam. nem tudhatjuk, mi volt az előzménye a rácsapásnak. lehet hogy az anya is ki volt borulva, és ez volt az utolsó csepp. ha viszont általános, akkor nagyon ellenzem.

majd ha a tied is másfél lesz, leszenk piialantok, amikor szívesen ráütnél, amikor "rosszalkodik", ha másért nem, hogy kiadd a feszültséget. majd meglátod. nagyon rengeteg türelem kell egy ekkroa gyerekhez...és néha mindenkinél elszakad a cérna.

23 hós kisördög anyukája

2010. okt. 14. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!