Hogy vezettétek be a darabos ételeket, és mikor?
Ne falaznyit adj neki, hanem ujjnyi hosszú és vastag darabokat kb., amit a markába tud fogni és tudja csócsálni. Előbb-utóbb ráérez. Én azért a babakekszel még várnék.
Puha gyümölcsök, pufi, párolt zöldségek és ha ezeket érzi, akkor jöhet picit keményebb.
Mi 4 honapisan kezdtük, pürekkel. 6honapisan a püréktől ökölődött, nem fogadta el. Villával törtem, úgy ette mint a csuda.
7hónaposan kapott darabokat. Nem falatkákat,azt simán félrenyeli. Nahyobb darabokat, amiket meg tud fogni, csócsálni.
3# Jogos. Nálunk eleinte az ujjnyi darabok markolásával volt gond, összenyomta őket, majd felidegesítette, hogy lepottyan mire a szájához ér. De szép lassan ráéreznek, nagyon ügyesek a babák és lehet kísérletezni kinél mi jön be. Az eltúlzott rágást hanghatásokkal is csináltuk. A hanghatás a falat bekapásánál, majd rágáskezdésnél "hammmmnyammnyamm" volt. Így lett nálunk az evés "hammmamm". A szomszéd kissrác meg zsigerből csámcsog, mert az apja ezt nagyította fel mindig. :'D Úgyhogy azért csak óvatosan. :D
1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!