Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig kellene, hogy...

Mennyi ideig kellene, hogy lekössön egy 1 éves babát a játék?

Figyelt kérdés
Karácsonyra rengeteg neki való ajándékot kapott, de max 2-3 percig játszik velük, aztán jön ki hozzám a konyhába. Azt hittem a Fisher-Price tanuló kutyussal majd sokat játszik, de az sem érdekli 5 percnél tovább. Én rontottam el valamit vagy természetes, hogy csak ilyen keveset van el egyedül?Minden játékot kipróbáltunk együtt is, tudja, hogyan kell játszani vele, hol kell megnyomni, bekapcsolni, de csak akkor érdekes, ha ott ülünk vele...
2008. dec. 31. 10:35
 1/1 yuda ***** válasza:
66%

Ők is már önálló kis lények,van saját kis gondolatuk-nincs ezzel semmi gond,még akkor sem kóros,ha valakinek a babája tovább játszik,mert hát különbözőek vagyunk.Egyszerűen már ebben a korban is van személyiség különbség és természetesen mindenki máshogy neveli,nincs erre tuti recept.

Próbálj csak finoman,nem erőltetve valami egyensúlyt találni,hogy veled is legyen,meg egyedül is,meg majd később a társakkal is,de te vagy az első szocializáló lépcső-és ne feledd,nincs két egyforma gyerek.

2008. dec. 31. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!