5 hónapos baba beszél?
Most nézem, a leírásban 6 hónapost írtam. De nemrég lett csak 5 hónapos.
Ennyi idősen maximum utánozza, amit hall, nem? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ennyi idősen szavakat mond.
Nem láttam, de:
"Kim Ungjong 1962-ben született Szöulban, mindkét szülője egyetemi tanár volt, így némi előnnyel indult a genetikai lottón, már ami az intelligenciát illeti. De arra a család sem számított, amit a kis Kim már pár évesen bemutatott: egyéves korában már írt és olvasott, ami még annál is nagyobb kunszt, mint ahogy elsőre gondoljuk, hiszen a koreai ábécé egy fokkal bonyolultabb a miénknél." 😀
Az én babám is beszélt ennyi idősen, mondta például, hogy baba, mama, oké :)
Viccet félretéve, nehezen tudom elképzelni, hogy ismerősöd nem viccelt (vagy hülye)... te nem szoktál találkozni a babával? Mit tapasztalsz?
U.i.: ha esetleg bebizonyosodna, hogy mégis beszél fél évesen, akkor jelezd mindenképp, légyszi, hogy legközelebb ne nézzek furán egy olyan anyukára, aki ezt állítja :)
Amikor találkoztunk, olyankor egy mukkot se szólt a pici.
Szerintem max utánozza amit mondanak neki, vagy esetleg bele akarja hallani. De gondoltam hátha más is hallott ilyen babáról, és csak nekem fura.
Az én lányom is gagyogott egész hamar: mamma, babbba, neeemnemnem.
De ez csak ennyi, hangutánzó gagyogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!