1/7 anonim válasza:
13 honaposan
Mivel korán kelő(hat,fel het)fel nyolc korul visszaalszik de csak fél órára.aztan fel egy fele van a deli alvas ebed utan,alszik kettoig.utana csak este
Most 15 honapos,de eszrevettem,hogy nemsokara mar csak a deli alvas lesz,el fogja hagyni a reggeli alvast
2/7 anonim válasza:
Egyikük 6 hónaposan, másik 8 hónap körül. És mindkettő 1 évesen állt rá az 1 nappali alvásra.
4/7 anonim válasza:
10 hónapos kora körül, most 12 hónapos, de egy-egy nap még mindig 3x alszik, ha korábban kel.
6/7 anonim válasza:
10 hónapos kora körül. Akkor elmaradt már neki a késő délutáni rapid szundi. Most 13 hónapos, most próbál a napi 1 alvásra átállni, de nem mindig sikerül. Ha korán kel, akkor nem bírja ki, olyankor 2x alszik.
7/7 anonim válasza:
9 hónap körül. Picit bele kellett "nyúlnom" az alvásába, mert előtte 4x 20 percet aludt, amitől kivoltam. Elcsúsztattam pár napig, amíg 2 alvás lett, és láss csodát 2x1,5 órát aludt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!