Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy és mikor állt át babatok...

Hogy és mikor állt át babatok az 1 alvasra?

Figyelt kérdés

Sok idő volt?

Hogy segitettétek?

Elhuztatok az első ebrenlétet aztán korábban fektettétek?

Mennyi idős és mennyi időt bír ébren ?

2022. szept. 24. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Valamikor az egy éves szülinapja után.

Én akartam már nagyon, hogy a nővérével egy időben aludjon. Utána még néha néha aludt kétszer, főleg ha reggel az átlaghoz képest korábban felkelt.

2022. szept. 24. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:
17 hónaposan állt át. A délelőtti alvás tolódott ki egyre jobban,már fél 12 körül sikerült csak elaltatni,1 körül kelteni kellett,hogy ebédeljen,különben még aludt volna tovább. A délutáni alvása is kitolódott,volt,hogy 6-kor aludt el,kb. 7-ig aludt,vagy egyáltalán nem sikerült elaltatni. Így azt csináltam,hogy délelőtt nem altattam,hanem délben megkapta az ebédjét és utána vittem aludni. Így a délutáni,vagy inkább kora esti alvást kihagytuk,mivel ebéd után kb. 2-2,5 órát aludt. Ennyi volt az átállás,egyből ment az egy alvás. Most 21 hónapos,8 körül kel,du.2 körül alszik el,kb.2-2,5 órát alszik,este 10 körül alszik el. Remélem érthetően leírtam😀
2022. szept. 24. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
14-15 hónapos volt. Egyszerűen csak nem mutatta jelét, hogy álmos lenne, ha mégis megpróbáltam altatni, ellenállt, nem akart aludni. Így nem is erőltettem. Aztán a többi nap is csak egyszer aludt, így alakult ki nála. Lényegében egyik napról a másikra.
2022. szept. 24. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
6 hónapos korától egyszerűen nem lehetett elaltatni délután. Azóta 1x alszik 11:30-13:00 között. Este pedig 20:30-kor alszik el.
2022. szept. 24. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Fiam magától egyik napról a másikra állt át 1 alvásra 11 hónaposan.

Lányom még 2x alszik, 11hónapos. Jelét sem látom, hogy sok lenne neki.

2022. szept. 24. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
1 éves születésnapja előtt pár nappal. szimplán elkezdett reggel később kelni, 8-9 között, így 12-13 között aludt 2.5-3 órát. este fél 8kor fürdés, 8kor már alszik is.
2022. szept. 24. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!