Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy viselik a babáitok a...

Hogy viselik a babáitok a meleget? Minden evés után pisil?

Figyelt kérdés

Mi nagyon nehezen. Én is, de ő... sajnálom is.

Viszont picit aggódok mert nem minden evés után pisil. Ezidáig volt 3 pisis pelus reggeltől(ugye az az éjszakai de mindig onnan számolom). Fejtem kb 30 ml tejet azt odaadtam neki, meg egy kis vizet is, de azt se pisilte ki. Ahogy látom tejem is van, meg szívja is. Nem értem. Holnap megyünk védőnőhöz rákérdezek, de hátha van tapasztalatotok nektek is.

Nagyon izzad az igaz. Ma már 4x lefürdettem.

Az lehetséges hogy több folyad3kot bír el a hólyagja?

2023. júl. 12. 15:22
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy 3 hónapos.
2023. júl. 12. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak vagy 3x pisilek ilyen napokon. Pedig megiszom vagy 3 liter vizet. Kiizzadja. Nincs baj, ne parázd túl, mert így nem lehet élni.
2023. júl. 12. 15:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Rengeteget pancsiztunk, hajat vizeztem neki is és sokat itattam, vízzel a tej mellé.
2023. júl. 12. 16:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Tavaly nyaron volt ennyi idos a fiam.

Utalja a meleget, születése ota nagyon izzados

Csak tuleltuk a nyarat,sok mosakodassal,pancsival..most is ugyanugy, most 15 honapos..a pisis pelusokkal sosem volt gondunk

2023. júl. 12. 17:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne adj vizet! Elég az anyatej. Hozzátáplálásig nem kell plusz folyadék. Ha nagyon izzad, normális, ha kevesebbet pisil.
2023. júl. 13. 11:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát az én lányaim kiszáradtak volna nyáron, ha nem adok vizet… Sosem kellett pótolnom, 4 gyereket szoptattam igény szerint. De hőségben kell a víz.
2023. júl. 13. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Hat honapos korig nem adtam vizet a fiamnak,pedig tavaly volt nyaron 2-3-4 honapos ..vigan elvolt,igen y szerint szopott,nem szaradt ki
2023. júl. 13. 12:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Ő is el lenne víz nélkül, nem igényli, de apuka így nyugodtabb.:)
2023. júl. 13. 12:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Denha nem igenyli akkor miert adod neki?apuka mar csak tudja,hogy a gyereknek kell- e vagy nem

Az en ferjem is kerdezgette,nem-e kellene viz mondtam,hogy nem.elegbaz anyatej,ne probaljon vizet adni neki . ami folyadék kell neki azt megkapja anyatej formajaban

7

2023. júl. 13. 13:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Ezt ne nekem mond, én tisztában vagyok ezzel, plusz tényleg nem is igényli. Viszont nagyon-nagyon pici mennyiséget kap, tehát nem is zavar emiatt.(10-20ml se kb) Egyik nap azért adtam neki mert már én is meg voltam ijedve hogy miért nem pisil, nincs tejem? Persze nem gondoltam bele hogy ki is izzadja.
2023. júl. 13. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!