Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Textilpelenkát hol érdemes...

Textilpelenkát hol érdemes venni? Milyen anyagú a jó?

Figyelt kérdés

Ajándékba szeretném, nem akarom gagyit venni, megnéztem pepco, kik, tesco, de azok iszonyú anyagból vannak szerintem.

Most kimondottan bababolt (nálunk nincs helyben) oldalait nézem, van Scamp márka, tetra anyag… esetleg ez jó lehet?

70x70 cm méretet ír, ez reális?

2023. júl. 11. 12:15
1 2
 11/16 babyboom567 ***** válasza:
Én meg sosem használtam semmire a textilpelusokat.
2023. júl. 11. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeru sima feher Pepco-s pelenkat vettem. Mar 10 honapos a gyerek es meg mindig birja, nekem egy sem foszlik, pedig magas hofokon mosom.
2023. júl. 11. 18:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha kimosod teljesen más anyagúak lesznek. Összetömörödnek a szálak és akkor lesz olyan "igazi" textil pelenka anyaga.
2023. júl. 11. 19:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem a DM textil pelus nagyon bejött, mindenre használom, a pelenkázón alátétnek, hőségben takarónak, strandon a gumicsónak aljában, büfire, az elején kiskádba alátétnek, 5 hónapja nyúzok kb 6 DM textilpelust vetésforgóban, volt, hogy hypoztam, 90 fokon mostam és még mindig tök jók.

A Brendonból mi is kaptunk ajándékba egyet, hááát na, Brendon, csudajó anyaga van, számtalan mosás után is pihepuha.

Szóval ha általános dolgokra szeretnéd adni akkor pl a DM-es textilpelus jó döntés és tényleg nem kell kíméljék őket.

Én pl sajnálom a Brendonosat alátétnek használni, az az utazós, doktor nénihez járós szép textilpelus :)

Persze kapott már az is mindent.

2023. júl. 11. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:

En a muszlin vagy bambusz anyaguakat szerettem hasznalni, nagyon puhak, kellemes tapintasuak; szep mintakban kapni.

Brendon oldalarol is lehet pl rendelni, de en mar tobb webshopbol is vettem, igazabol kb mindenhol kapni.

A hagyomanyos textil nekem csak vasalas utan lett puha, arra pedig nem volt idom. Sima mosassal tul durvanak talaltam es nem szerettem azzal torolgetni a babam puha boret, ha mondjuk bukott vagy ilyesmi.

Az nem baj, ha mintas, nekem mindig minden folt kijott egy kis marhaepe szappannal es nem bantotta a szinet. Es sokkal jobb kedvem is lett, ha raneztem valamelyikre, olyan szepek 😊

Pepcos pelenkakat amugy hogyan lehet magas hofokon mosni? 40 fok van rajuk irva, de en veletlenul bedobtam oket 60 fokra, hat nem nagyon eltek tul. 2 db-ot kaptunk ajandekba, a mosas utan nekem is elkezdtek bomlani, foszlani.

2023. júl. 12. 08:02
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt nagyon szeretem. Nyáron a legjobb, kellemes, hűs érzete van, jól szívja a nedvességet. Gyerek alá, gyereket betakarni is jó.

2023. júl. 12. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!