Én a kiságyba a feje alá is szoktam rakni egyet. Ha védőnőhöz/orvoshoz megyünk, ott is kell, a vizsgáló asztalra kell teríteni.
2021. jan. 18. 08:23
2/13 anonim válasza:
#1 Orvosnál azért kell az asztalra, hogyha pont akkor pisilne/kakilna amikor pucér?
2021. jan. 18. 08:34
3/13 anonim válasza:
Nem feltétlen, hanem azért, hogy ne a hideg asztalon vagy mérlegen feküdjön.
2021. jan. 18. 08:38
4/13 anonim válasza:
Kisfiamnál a fütyire terítettem, ha láttam, hogy pelenkázás, vagy nyári pucérkodás közben készülődik a lövöldözés, erre is hasznos :)
2021. jan. 18. 08:51
5/13 anonim válasza:
Én, elég sok mindenre használtam:
-szoptatásnál
-altatásnál
-hozzátáplálásnál
-fürdetésnél
-takarónak a nagyobb méretűt
-árnyékolásra autóban, babakocsiban
- védőnőnél
- fogzásnál
- bukásnál
- játszani.
Később, takarítani is szuperek.
2021. jan. 18. 08:57
6/13 anonim válasza:
A lányom 4-5 éves koráig időnként bepisilt éjjel, ezért mindig beraktam egy vastagra hajtott textilpelust a popsija alá az ágyban. Ha volt baleset, felfogott belőle valamennyit.
2021. jan. 18. 09:04
7/13 anonim válasza:
Én csak arra jöttem rá, hogy mindenre IS jó, és sosincs elég :D
2021. jan. 18. 09:33
8/13 anonim válasza:
Mi kaptunk, de alig hasznaltuk, csak nagyon a kezdetekben, mikor bukott. Jo amugy moshato pelenkazaskor is nedvszivo toltetnek a fentieken kivul, eredeti funkcioja is ez szerintem, ezert hivjak igy.
2021. jan. 18. 09:56
9/13 anonim válasza:
Én nem mostam minden nap, így mindenből több kellett. Ráadásul eleinte a pelusokat külön mostam 95 fokon, aztán 60on később.. Így nekünk elég volt 10 darab, ami sokat forgott, mert a fiam nagyon bukós volt.
Igazából ezek a 70 vagy hány centisek az ilyen “idegenben” pelenkázásnál, orvosnál tök jók (higiénia szempontból is jó ha arra fekteted a babát), illetve babakocsi takaráshoz tömegközlekedésen influenza szezonban stb, de nekünk pl a fele akkora is megtette volna. Ha választhatnék, akkor 2-3 nagyobbat vennék és kisebb alakúból 6-7et mosási szokástól függően.
2021. jan. 18. 12:08
10/13 anonim válasza:
Mindenre is jó. Kb 50 db van bár egyet sem vettem. Anyukáktól kaptam őket 🙂 előke, torolkozo, kéztörlő, törlő rongy, nyáltörlő, bufiztető, stb stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!