Milyen nevet adnál a Bodza vezetéknév mellé?
Figyelt kérdés
Kislányunk fog születni viszont a nevekkel sehogy nem állunk.
Köszönjük előre a válaszokat 💖😊
2023. júl. 9. 22:33
12/18 anonim válasza:
Vagy hosszút, pl Alexandra
Vagy msh-ra végződőt pl Vivien
A két szótagos nevek pl Panna, Nóra stb komikusan hatnak a Bodza vezetéknévvel.
13/18 anonim válasza:
Semmiképpen nem adnék "beszélő" növénynevet.
Pl. Bodza Kamilla, mert nagyon mesefigurás hatású.
Bodza Sarolta
Bodza Henriett
Bodza Klementina/ Martina/ Krisztina
Bodza Ivett
Bodza Katalin
Bodza Noémi
(Próbáltam többféle stílusból válogatni.)
14/18 anonim válasza:
Nem adnék B-vel vagy A-val kezdődőt, és kerülném az olyat, amiben ismétlődik a -za. (Előbbi miatt az Alexandra, utóbbi miatt az Izabella pl. kiesne nálam.)
Pár példa, ami jól hangzik a vezetéknévvel: Ivett, Eszter, Judit, Márta, Regina, Renáta, Szilvia, Katalin, Krisztina, Vivien, Rebeka
15/18 anonim válasza:
11. Vagyok. Miért lettem le pontozva?
16/18 A kérdező kommentje:
Szofi nevet választottuk a kislányunknak 💖❤️😍
2023. aug. 1. 21:58
17/18 anonim válasza:
Bodza Szofi... Hát ne csodálkozzatok, ha gyakran rá fognak kérdezni, hogy "és mi a vezetéknév", amilyen gyakran manapság a Bodza keresztnevet adják. Ebben a kombinációban egyáltalán nem jutna eszembe, hogy a Bodza itt vezetéknév...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!