Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi vért vesznek DNS-teszth...

Mennyi vért vesznek DNS-teszthez általában?

Figyelt kérdés

Akinek volt már ilyen, az válaszoljon kérem! Bár így se lesz könnyebb, de lelkiekben felkészítem magam kisbabám ordítására. Sajnos ő nem az a nyugodt baba, a szurinál is 3-an kell, hogy lefogjuk:(

Én hallottam már, hogy egy csepp is elég az ujjból, de olyan is, hogy rendes vérvétel.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. okt. 13. 17:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Szia

Hát nekünk nem ilyen szomorú a történetünk, és először is őszinte részvétem a párodért. Talán a pici egy kicsit kárpótol, ha nem is teljes mértékben, tényleg sajnálom.

Engem a párom 6 hónapos terhesen hagyott is, szülői akarata miatt. Se szülésre, se semmilyen formában nem vette fel velünk a kapcsolatot azóta se, a picur pénteken lesz 9 hónapos.

Áprilisban beadtam a keresetet az apasági miatt, most volt tárgyalás okt. 11-én.

Az apa" rá sem nézett a picurra, és ugyanúgy tartja magát a DNS-teszthez.

Lehet én értettem félre, mert konkrétan nekem azt mondták, hogy a Gyorskocsi utcai épületbe kell menni, és ott lesz a DNS-vizsgálat. Nem vagyok jártas Pesten, szóval fogalmam sincs még hova kell mennem.Még nem kaptam meg a papírt, elvileg abban lesz a dátum, helyszín, minden.

Nálunk sajnos az apa szülei egy szemétládák a fiúkkal együtt. Sajnos majdnem hogycsak milliomosok, én pedig egy falusi lány, akit a szülők sose fognak elfogadni, már nem akarom, elhiheted.

És amúgy 100% hogy ő az apa, mivel senki mással nem volt kapcsolatom, de hát ezt nem érdekli a bíróságot.

Nem te vagy az egyetlen aki a nyálvizsgálatot mondta:(, szóval itt valaki nagyon kever a mi ügyünkbe, és gondolom is hogy ki:(.

2010. okt. 14. 11:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ami veletek történik. Egy ismerősömnél szinte ugyanez a sztori, igaz, ott az apaságot elismerte a férfi (előtte évekig együtt voltak, csak a terhességnél állt közéjük az anyós). Ott pár hónapos korában látta utoljára az apa a kisfiút, aki most 8 éves. Majd írd meg, hogy mi történt, és kívánom, hogy a legjobban alakuljanak a dolgok! Majd néha visszanézek ide!
2010. okt. 15. 12:30
 13/14 A kérdező kommentje:

Szia! Nem tudom, elolvasod e, amit írok, elég későn értem ide, hogy megírjam mi történt! Bár szerdán zárult le az egész!

Röviden:

Voltunk DNS-vizsgálaton, elszúrták picur vénáját, ömlött a kezéből a vér, alig tudták elállítani, de szerencsére semmi maradandó sérülést nem kapott, azt leszámítva, hogy hetekig kék zöld volt a keze, mivel alig lehetett lefogni, plusz a lelki, hogy napokig nem tudott aludni. De azóta talán elfelejtette ő, csak én nem, de védőnő szerint, ha nem emlegettem fel, tényleg nem fog rá emlékezni, hát remélem is.

Mert semmi értelme nem volt, én még ennyire embert nem gyűlöltem, mint a lányom apját. Mivel 99, 99999 % ban ő lett persze.

Amivel annyit értem el, hogy szerdán behívtak, ő meg se jelent, csak az ügyvédje, plusz az enyém, ott megbeszéltek már kint mindent, mi le voltunk sz...va, bementünk, ott gyerektartás, minibálbérre jelentette be magát az Úr, bár az nem derült ki hol dolgozik, nem engedték tiltással a fizetése levonását, mert hogy az csak akkor, ha nem fizet. Kemény 15ezret kapok.

Nem kéri, hogy a nevén legyen, és nem kért láthatást se.

Én hiába mondtam, hogy nem minibálért dolgozik, hanem százezres határértékben, azt nyögték oda(bírónő, ügyvédem, az ő ügyvédje) hogy bizonyítsam be, hogy majd jöhetek a következő bíróságra, ami csak áprilisba lehetséges. Szóval mindenkit lefizettek, csak valahogy a lányomtól sajnálta a pénzt, valószínűleg ebből se látok semmit.

Annyira belefáradtam, majdnem egy éve húzódott és oda jutottunk, hogy többe került bejárkálni, utánajárkálni, mint amit kapnék, ha kapok.

Remélem jól vagytok a picuroddal, és köszönöm, hogy kérdeztél rólunk, és boldog életet kívánok nektek.

Sajnos a sorsunkat nem mi írányítjuk, mindig valami valamiért történik, legyen az jó vagy rossz. És valaki, vagy valami, mindig segít, ha rossz történik velünk.

2011. febr. 17. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Szegénykém, nem is értem, minek kínozzák így az ilyen piciket, ha másképp is lehet. Sajnálom, hogy ilyen kimenetele lett az ügynek. Helyedben (igaz, kicsinyes bosszú) ráküldeném az apeh-ot, ha tényleg olyan jól él és közben minimálbéres. Remélem, azért a jövőben jobban fog alakulni a sorotok.

Nekünk is meggyűlt a bajunk a bírósággal. Ősszel már én telefonáltam, hogy mikor lesz 2. tárgyalás, erre kiderült, hogy már egy hónappal korábban megvolt, és kimondták az apaságot, de erről senki se értesített. Aztán elhúzódott a jogerőre emelkedés, hetekig csak a bírónő aláírására várt. Aztán megkaptam a jogerős ítéletet, ami tele volt elírásokkal, rosszul írták le a párom születési és halálának dátumát, és az én nevemet is. Kezdődött elölről az egész, nem csak újragépelték, hanem megint kiküldték, várni hogy jogerőre emelkedjen, közben az ünnepek. Nem fogadták el a papírt a hivatalok, pedig már rég kaphatnánk az árvaellátást. Végül múlt héten kaptam meg a most már helyes ítéletet. Panaszt tettem a bíróság elnökségén, persze semmi se történt, még válaszlevélre se méltattak. Sajnos ez Magyarország, nagyon szomorú.

Én is sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!

2011. febr. 19. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!