A Kasszandra név tetszik nektek? Mit gondoltok róla?
Cool,szerintem nagyon szép, nőies, ragyogó, tündöklő.
Szandrának becézném.
A Szandi nevű csoporttársamat az óvodában nem értettem, miért szandizzák, hogy miért sértegetik azzal, hogy úgy hívják; mint amit én nyáron a lábamra szoktam húzni.
Esetleg még a Cassie (Kesszi) becézés is lehet jó, mert amúgy szépen hangzik; de magyar keretek között inkább Szandra. :):)
*Ja és a Szandi nevű osztálytársam amúgy Alexandra volt, örültem neki, amikor megtudtam, hogy akkor van neki rendes , megfelelő, ideális, optimális neve is. :):) Én Szandi pl nem szívesen lennék, de Kasszandra , Alexandra nagyon szívesen. :):) A Kasszi becézés borzalmas; olyan, mintha valami kórót mondanál, vagy tárgyat, pl a lónak a patkója jut róla eszembe.
Amúgy,ha tartasz tőle, hogy túl külföldies-szerintem nem kell, rendben van a Kasszandra önmagában is, de lehet,hogy mégkirályabb lehetne egy kicsivel hagyományosabb, szokványosabb második keresztnévvel; de tehát önmagában is megállja a helyét. De pl jó lehetne még: Kasszandra Liliána, Kasszandra Miriam, Kasszandra Leona, Kasszandra Zita, Kasszandra Bella, Kasszandra Bernadett, Kasszandra Noémi, Kasszandra Melánia, Kasszandra Dalma, Kasszandra Líviána, Kasszandra Éva, Kasszandra Orsolya, Kasszandra Abigél.
Najó, ebből nem biztos, hogy mind tökéletes párosítás lenne második keresztnévként ; de szóval, remélem; jót írtam;és amúgy önmagában is megállja a helyét. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!