Homokozó miatt folyamatos vakarózás??
Homokozóból össze lehet szedni valamilyen fertőzést? 😞
Kislányom egy hete belefeküdt a homokba egy pillanat alatt és a fejbőre tiszta homok lett. Utána kb 20 percre már a kádban meg is fürdettem őt, de azóta szinte egész nap vakarja a fejét. Voltam már vele még bőrgyógyászaton is, de csak annyit mondtak száraz neki ennyi.
Na de akárhogy nézegetem a fejbőrét semmit nem látok rajta, még egy kis pirosságot sem, még is szó szerint tényleg egész nap tudja vakargatni, dörzsöli a párnába ilyesmi.
Segítsetek kérlek normális ez ennyi idő után?? Mit tudok tenni? A bőrgyógyász mintha meg sem hallotta volna, hogy mondom ezt a homokozós esetett.. nem bírom már elnézni szegénykémnek, hogy így szenved 💔
A napallergia nekem is eszembe jutott, de nem ismerem pontosan mivel jár, illetve ugye megtéveszt, hogy amúgy a fejbőrén nem látok semmit, semmi pirosság, hólyag, ilyesmi. De köszönöm a tippet utána olvasok jobban. Csak a krémmel megint az a gondom, hogy azt hogy kenjem rá a fejére? Vagy nem gond, hogy a haja is olyan lesz tőle?
Volt hogy egy héten csak egyszer mostam neki, nagyon max kétszer. Most hogy bejött ez a meleg, most sem mostam többször samponnal, inkább csak néha bevizeztem a kezem és azzal úgy felfrissítettem a fejecskéjét napközben.
Nem feltétlenül napallergiára gondolok nála, csak hogy a homok esetleg csak más problémát fokozott, nem az volt a fő okozó. Azok a kemény szemcsék le tudnak dörzsölni egy kis érzékeny bőrt könnyen.
Egyébként szerintem a hajának nem lesz baja sem az olajtól, sem egy krémtől, maximum zsírosabbnak tűnhet, de mivel ő nem randira készül, így szerintem egy próbát megér :)
Sőt, ha éjszakára kened be, akkor lehet a felesleg reggelre a hajáról le is kopik a párnán, csak akkor olyan huzatot húzz, amit nem sajnálsz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!