Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet a rácsos kiságyból...

Hogy lehet a rácsos kiságyból kiszedni a rácsokat?

Figyelt kérdés

Mindkét oldalon forog az a kettő amit ki lehet szedni, de nem sikerül.

Hogy lehet kiszedni?

2023. júl. 2. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
A miénken a felső felét a rácsnak lefele kell húzni ,akkor az kijön és utána az alja is simán. Nem tudom a tietek milyen. Esetleg egy kép/link segíthet.
2023. júl. 2. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk felfele kellett tolni a rács kivehető elemét, akkor alul kijött a befogásból és utána lefelé ki lehetett húzni felülről.
2023. júl. 2. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk meghatározott rácsokat lehetett kivenni. Azokon látszott,hogy azok a "kijárósak".
2023. júl. 2. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsi eleg off, en meg kezdo anyuka vagyok 😀 a racsokat miert szeditek ki egy ido utan? Hogy ki tudjon maszni ha akar egyedul vagy ilyesmi?
2023. júl. 5. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
4es: igen, általában azért de mikor a fiam elérte azt a kor, inkább leesésgátlós ifjúsági ágyra váltottunk. Nem sok értelmét láttam, hogy azok a lyukon mászkáljon ki-be. Éjszaka ha ki akart jönni, akkor csak beleakadt a lába a sötétbe, nem találta el pontosan a lyukat.
2023. júl. 5. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Fuh akkor gondolom mar nagyobb gyerkocokrol van szo, csak, hogy a baba kategoriaban vagyok, csak bele gondoltam, h a 8honapos fiam, ha kiszednem a racsot es kijonne, tuti nekiallna utni a jatekzongorat hat en be is f*snek ha arra ebrednek😂
2023. júl. 5. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!