Miért vagyok a táplálással parázósabb a 2. gyerkőcömnél?
az elsőt 4hónaposan elkezdtem gyümölccsel kínálni,és pikk pakk ment is minden.maga magát választotta el 9hónaposan.Nála az volt a "gond",hogy lusta volt szopizni,így folyton a cicin akart lógni.
most a kicsi már elmúlt 4hónapos,tegnap a gyerekorvos azt üzente apával(Ő vitte oltásra) hogy már adjak neki gyümölcsöt.meg a védőnő azt hajtogatja,hogy adhatok neki gyümit,meg tejpépet.
Tegyem hozzá a kicsi jól szopik,de olyan mintha állandóan éhes maradna.pedig érzem,hogy szív rendesen.Valószínű fogy a tejem,vagy a stressz miatt nem olyan "laktató" vagy passz....
már tanácsot kértem az lll ligától,ők mondták,hogy hagyjuk el a cumit,és ahelyett ahányszor nyűgös,és felvételtől nem nyugszik meg,tegyem cicire.megy is szépen,de az én éhenkórász fiamnak ez sem elég,.így is van hogy csak 60ml-t eszik vacsira 2 mellből.
nagyon "rágja" a kezeit,mintha több foga is készülne kijönni(egy sincs),mégsem lóghat egész nap cicin a cumi helyett?!Mit mondanék a 2éves nagyobbnak?!Fogyni nem fogy,de nem is hízik olyan jó ütemben.pl elmúlt 3hétben 300g.
mit tegyek?elkezdjem,ne kezdjem?Mit adjak neki?Mikor?
Azért parázol jobban, mert a kicsit mindig sokkal kisebbnek látod, mint a nagyot. Sőt, tovább látod kicsinek, mert a nagy közben még nagyobb és még okosabb lesz. Én mind a hárommal egyre hülyébb lettem ilyen szempontból. :)
Viszont 4 hónapos gyerekkel már nem kínlódnék túl sokat a tejszaporításon. Nyugodtan adj neki gyümit. Almának úgyis szezonja van. Barackok már kicsit gázosak. Sütőtök mindjárt bejön.... Kezd el!
Tejpépet még sztem ne adj. Mégiscsak tej apalú. A HA-s meg keserű.
3 héten 300 gramm, az miért lenne kevés??
főleg 4 hónaposan
Semmit ne adj neki, csak anyatejet és nem méregess
meg ne halgass a dokira.
előző
ja és 4 hónaposan még nyugodtan gondolkodj a tejszaporításon, neki még az anyatej legjobb, nem a gyümölcsök
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!