24 hónapos kisgyereket alig tudok már bepelenkázni,mennyire szamit normalisnak ebben a korba,esetleg en rontottam el valamit?
Legalabb 2 emberre van szukseg pelus cserekor,mert rugdos,ficankol,fel akar kulni,forog
Pisis pelust megoldom bugyi pelussal
De ha kaka van akkor katasztrofa
Altalaba ha lefogja a 2.ember torka szakadtabol ordit
Az a megoldas valt be hogyha kap valamit amivel matathat
A baj csak az hogy minden nap valami mast kér. Ha tegnap még jovolt a fesu ma mar nem lesz jo
Es bizony mar eljutottunk oda hogy nem tudunk ujjat adni neki,mostmar lassan jonnenek azok a dolgok amiket nem szabadna a kezebe adni,mondjuk egy parfum amivel szembe is fujhatja akar magat 😶
Segitsetek
A lányom ugyanez volt. Bugyipelussal pelenkáztam állva. És minden alkalommal, ha otthon cseréltünk pelenkát letusoltam a fenekét. Le sem tudtam volna fektetni, nemhogy nyugodtan törölni, krémezni. Állva még csak-csak elboldogultam. De azt is csak úgy lehetett rendesen megcsinálni miután járni tudott, hogy a kezébe adtam valami érdekeset, énekeltem és fénysebességre kapcsoltam.
Hú, de jó, hogy már kinőtt a pelusos korból 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!