Miért mondják a babák vizeletére, hogy olyan mint a rózsavíz? Valóban nincs színe/szaga?
Figyelt kérdés
Nincs gyerekem, csak hallottam ezt a kifejezést, hogy a babapisi = rózsavíz.
Honnan ez a hasonlítás? Tényleg színtelen, szagtalan amíg csak anyatejesek?
2023. jún. 26. 09:55
3/7 anonim válasza:
:D Én még nem hallottam ezt a kifejezést, de az anyatejes babák pisije is pisi szagú. A kakija nem olyan büdös, amíg csak anyatejes, de a rózsától az is távol áll. :)
4/7 anonim válasza:
Nem tudom miért mondják (bár én sosem hallottam), de nem igaz.
5/7 anonim válasza:
Sima pisiszaga van. Mèg nem hallottam a ròzsavíz kifejezèst rà, lehet azèrt becezik, mert ami babàhoz kapcsolódik, az mind ,,cuki".
A kizàròlag anyatejes gyerekem kakija viszont joghurtszagú volt hozzàtàplàlàsig.
6/7 anonim válasza:
Az én babám pisije sem volt rózsaillatú, ellenben a kaka olyan illatú volt, mint a túrógombóc, volt, hogy rendesen megéheztem tőle 😀
7/7 anonim válasza:
Szimpla gügyögés, semmi több.
Akkor mondják, ha vendégségben lepisil valamit a baba, és az illető felhúzza magát rajta. Ilyenkor mondják, hogy ááá ez csak rózsavíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!