Erre jó a rózsavíz?
Most komolyan, nem mondták el neked, hogy mivel és hogyan kell kezelni? Vagy ennyire nem figyelsz oda? Ha pedig esetleg elfelejtetted, akkor kérdezd meg a helyet, ahol csináltattad.
Ha esetleg meg nem mondták el, akkor csak adtak egy utókezelő kártyát. Ha egyik sem, akkor valószínűleg valami bf*sz csinálta aki amúgy se ért hozzá, ha a delikvenst még tájékoztatni se tudja...
De kérdésedre is válaszolva: NEM, NEM JÓ RÁ! Ballagj el a patikába, vegyél Octenisept folyadékot és azzal kezeld és ne természetes gyulladáscsökkentőkkel, mert a piercing sem természetes gyulladás, hanem teljesen mesterséges.
Utolsó!
Nem. Egy nagyon furcsa nőhöz mentem.. Mindenhol voltak hírdetései, hogy milyen jó, meg minden.. Én meg elhittem..Egy hülye vagyok..
Egyáltalán nem dolgozott maszkban, sőt, még kesztyűben sem. Le se fertőtlenítette a fülemet. Nem mondta azt sem, hogy hogyan kell utána ápolni azt a sebet ahol kifúrta. Szóval most itthon kísérletezgetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!