9 hónaposnak lányomnak mit adjak enni?
Szió!
A reggeli, 9 körüli étkezésre én is gyümülcsöt adnék. A lányomnak gesztenyével vagy főtt rizzsel szoktam kicsit tartalmasabbá tenni, na meg persze egy kicsit változatosabbá is. Estére tejpépet (nekünk HA van - nincs benne pl. cukor, búzadara) adhatsz neki, vagy ha van fagyasztott tejed, akkor ahhoz főzz neki rizset és botmixerrel pépesítsd.
Ja, joghurtot én még nem merek adni, mert félek a tejérzékenységtől. Viszont a rizstejes készítménémyeken már gondolkoztam.
Remélem, tudtam segíteni.
Zita
En tízoraira szoktam gyumolcsot - esetleg babakeksszel, babapiskotával, de nagyon szereti a picur, ha banánt és almát reszelek (vagy bármilyen gyumolcsos bébiételt) és ezt osszekeverem kevés túroval és tápszerrel.
A 18 orás étkezésre lehet tejpép, vagy valami laktato, hasonlo mint az ebéd. Nálunk mondjuk uzsi van csak 4 óra korul, akkor ált. gyumolcs vagy tejpép és vacsi 7 kor fozelék, és 10 kor elalvásra tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!