Lujza név mellé milyen nevet adnátok?
Nem szeretnénk olyan választ hogy nem kell második név.
Mert mi igenis szeretnénk adni neki.😍
Köszönjük a válaszokat előre is 💖
Mi Z betűs névre gondoltunk elsősorban de lehet bármilyen betűvel hátha megtetszik valamelyik.
A Z-vel kezdődő neveket hanyagolnám, túl zizegős, az A-val kezdődővel meg összefolyik, nehezebb kimondani. Az Aisah amúgy is nagyon idegen, egész életében betűzhetné, magyarázhatná.
A Szofi szerintem túl komolytalan, Szófia/Szofia formában tudnám inkább elképzelni.
A Bella nem rossz, a Nina is passzol, csak nagyon könnyű csúfolni.
A felsoroltakból szerintem az Emmával hangzik a legszebben.
Zita, Zora, Zorina, Zóra, Zejna, Zója, Zelmira, Anzelma, Zília, Zea, Zénia:) A legutsót most fejlesztettem ki, nem tudom, létezett-e már előtte is. :):):):)
Najó, amúgy, most direkt elkezdtem Z-betűseket írni, ezekből nem biztos; hogy mindegyik passzol; de még próbálkozom más nevekkel is. :):)
Tehát, további tippek. :):):)
: Annamária, Annabella, Amarilla, Amélia, Emma, Dorina, Dorinella, Donatella, Szofia, Szofianna, Gabriella, Tamara, Roxána, Stefánia, Abigél, Angéla, Angelika, Antónia, Réka, Regina, Hilda, Matilda, Hajnalka, Laura, Lauretta, Lorina, Lorinda, Loretta, Lorella, Lorejla, Amália, Franciska, Diána, Donatella, Zsófia, Emese, Larina, Larinda, Larindea, Marcellina, Mihaéla, Dalma, Kinga, Katalin, Rebeka, Renáta, Auguszta, Florina, Florinella, Olívia, Szelina, Celeszta, Viviána, Leona, Teodóra, Norina, Paulina, Damira, Letícia, Johanna, Eulália, Eufrozina, Rozina, Rozinella, Rózanilla, Tímea, Tamara, Tatjána, Tiana, Liana, Lilianna, Adrienn, Adrienna, Marina,
Lujza név mellé mi ezeket gondoltuk:
Lujza Emma
Lujza Enola
Lujza Szofi
Lujza Olivia
Lujza Enna
Lujza Zenna
Lujza Nina
Lujza Elina
Lujza Nóra
Lujza Bella
Lujza Eper
Nekünk ezek a variációk tetszettek meg mindenképp ezek közül szeretnénk választani.
További segítséget is szeretnénk kérni, ezekből.
Köszönjük ❤️🌺
Lujza Emma -cool
Lujza Enola - inkább valami tárgynak hangzik, ráadásul hasonlit az ebolára, ami betegség.
Lujza Szofi -cool, de inkább Szofia-ként adnám, az komolyabb; hivatalos formában jobban jön ki.
Lujza Olívia -cool
Lujza Enna - "enne"(kajálna), "Ez na!"-csak az n valamiért hasonul
ehelyett Dzsennát adnék
Lujza Zenna -kicsit olyan "mit üzen, na?"-hangzása van, de még amúgy ez is nagyon jó, ettől még szívesen lennék ez; nem zavarna , vagy nem zavarna annyira, szóval ez oksa. :):) Meg amúgy ez kicsit 'zazás', de okés, még beleférhet.
Lujza Nina - kicsit nehézkes nekem kimondani; ebből pl Linetta passzolhatna.
Lujza Elina - ez nem rossz; de kicsit olyan "elinalósnak" hangzik,de beleférhet. Lujza Edina viszont full menő lenne.
Lujza Nóra - kicsit olyan a hangzása, mint a durra-nóra; minthogy pl durranóra; Norinával jobban passzolna pl.
Lujza Bella -cool, de kicsit itt is nehézkes kimondani, meg még picit a "zabel" a közepén lehet, hogy kihangsúlyozódik; kicsit mintha "zabál"; nemtom amúgy hol van a hangsúly, ha jó a vezetéknévvel, akkor jó helyre esik a hangsúly; de szóval nekem kicsit nehézkes kimondani.
Lujza Eper - nagyon gagyi,mesefigurának még elmenne, de valódi embernek sose.
Emma,Olívia,Elina, --asszem végtéreis, ezek közül választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!