Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lujza név mellé milyen nevet...

Lujza név mellé milyen nevet adnátok?

Figyelt kérdés

Nem szeretnénk olyan választ hogy nem kell második név.

Mert mi igenis szeretnénk adni neki.😍

Köszönjük a válaszokat előre is 💖

Mi Z betűs névre gondoltunk elsősorban de lehet bármilyen betűvel hátha megtetszik valamelyik.

#név #Lujza név mellé
2023. jún. 22. 18:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

A Z-vel kezdődő neveket hanyagolnám, túl zizegős, az A-val kezdődővel meg összefolyik, nehezebb kimondani. Az Aisah amúgy is nagyon idegen, egész életében betűzhetné, magyarázhatná.

A Szofi szerintem túl komolytalan, Szófia/Szofia formában tudnám inkább elképzelni.

A Bella nem rossz, a Nina is passzol, csak nagyon könnyű csúfolni.

A felsoroltakból szerintem az Emmával hangzik a legszebben.

2023. jún. 22. 21:57
 12/22 anonim ***** válasza:
Ezekből csak a Lujza Emma
2023. jún. 23. 04:48
 13/22 anonim ***** válasza:
Lujza Róza
2023. jún. 23. 09:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Lujza Emma jó szerintem azokból, amiket te írtál, a többi nem. E-vel, I-vel kezdődő keresztnevekkel jól hangzik, valamiért jó, hogy magánhangzós név és magasabb hangrendű, míg a Lujza mély. Lujza Eszter, Edit, Evelin, Ivett, amiket egy korábbi hozzászóló írt, szerintem jók. Lujza Éva, Lujza Ida, Lujza Imola jutnak még eszembe. Olyan nevet nem adnék mellé, amiben szintén van Z, tényleg elég zizegős.
2023. jún. 23. 13:11
 15/22 anonim ***** válasza:
28%
Bazinga !
2023. jún. 23. 13:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Lujza Gréta vagy Lujza Gerda
2023. jún. 24. 11:54
 17/22 anonim ***** válasza:

Zita, Zora, Zorina, Zóra, Zejna, Zója, Zelmira, Anzelma, Zília, Zea, Zénia:) A legutsót most fejlesztettem ki, nem tudom, létezett-e már előtte is. :):):):)

Najó, amúgy, most direkt elkezdtem Z-betűseket írni, ezekből nem biztos; hogy mindegyik passzol; de még próbálkozom más nevekkel is. :):)

Tehát, további tippek. :):):)

: Annamária, Annabella, Amarilla, Amélia, Emma, Dorina, Dorinella, Donatella, Szofia, Szofianna, Gabriella, Tamara, Roxána, Stefánia, Abigél, Angéla, Angelika, Antónia, Réka, Regina, Hilda, Matilda, Hajnalka, Laura, Lauretta, Lorina, Lorinda, Loretta, Lorella, Lorejla, Amália, Franciska, Diána, Donatella, Zsófia, Emese, Larina, Larinda, Larindea, Marcellina, Mihaéla, Dalma, Kinga, Katalin, Rebeka, Renáta, Auguszta, Florina, Florinella, Olívia, Szelina, Celeszta, Viviána, Leona, Teodóra, Norina, Paulina, Damira, Letícia, Johanna, Eulália, Eufrozina, Rozina, Rozinella, Rózanilla, Tímea, Tamara, Tatjána, Tiana, Liana, Lilianna, Adrienn, Adrienna, Marina,

2023. jún. 24. 19:04
 18/22 anonim ***** válasza:
Dalma
2023. jún. 24. 19:13
 19/22 A kérdező kommentje:

Lujza név mellé mi ezeket gondoltuk:

Lujza Emma

Lujza Enola

Lujza Szofi

Lujza Olivia

Lujza Enna

Lujza Zenna

Lujza Nina

Lujza Elina

Lujza Nóra

Lujza Bella

Lujza Eper

Nekünk ezek a variációk tetszettek meg mindenképp ezek közül szeretnénk választani.

További segítséget is szeretnénk kérni, ezekből.

Köszönjük ❤️🌺

2023. jún. 24. 22:47
 20/22 anonim ***** válasza:

Lujza Emma -cool

Lujza Enola - inkább valami tárgynak hangzik, ráadásul hasonlit az ebolára, ami betegség.

Lujza Szofi -cool, de inkább Szofia-ként adnám, az komolyabb; hivatalos formában jobban jön ki.

Lujza Olívia -cool

Lujza Enna - "enne"(kajálna), "Ez na!"-csak az n valamiért hasonul

ehelyett Dzsennát adnék

Lujza Zenna -kicsit olyan "mit üzen, na?"-hangzása van, de még amúgy ez is nagyon jó, ettől még szívesen lennék ez; nem zavarna , vagy nem zavarna annyira, szóval ez oksa. :):) Meg amúgy ez kicsit 'zazás', de okés, még beleférhet.

Lujza Nina - kicsit nehézkes nekem kimondani; ebből pl Linetta passzolhatna.

Lujza Elina - ez nem rossz; de kicsit olyan "elinalósnak" hangzik,de beleférhet. Lujza Edina viszont full menő lenne.

Lujza Nóra - kicsit olyan a hangzása, mint a durra-nóra; minthogy pl durranóra; Norinával jobban passzolna pl.

Lujza Bella -cool, de kicsit itt is nehézkes kimondani, meg még picit a "zabel" a közepén lehet, hogy kihangsúlyozódik; kicsit mintha "zabál"; nemtom amúgy hol van a hangsúly, ha jó a vezetéknévvel, akkor jó helyre esik a hangsúly; de szóval nekem kicsit nehézkes kimondani.

Lujza Eper - nagyon gagyi,mesefigurának még elmenne, de valódi embernek sose.

Emma,Olívia,Elina, --asszem végtéreis, ezek közül választanék.

2023. jún. 24. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!