Kamilla tea jó a hasfájàsra?
3 hetes a babám, iszonyatos görcsei vannak hogy bele rándul mindene..
Nem tudom már mit csináljak vele, a mecsek tea nem jó neki..
Én a kamilla teára gondoltam...
Egy 3 hetes babának semmilyen tára nincs szüksége. Orvos mit javasolt? Remélem nem az ő szuper ötlete volt a tea…
Espumisan csepp, biogaia csepp? Az az igazság, hogy ha ez kólika, akkor azon sajnos csak az idő segít.
Ilyen szarok nem valóak 3 hetes babának, sőt 3 hónaposnak sem.
Espumisan csepp, vagy laktáz csepp, biogaia, de ha hasfájós a fejedre is állhatsz majd 3-4 hósan jobb lesz
Nem, a kamilla tea semmiképp sem jó egy ilyen pici babának.
Azt megkérdezhetem, hogy honnan tájékozódsz a szoptatásról? Olvastál könyvet, cikkeket, netán az idősebb nőrokonok adnak tanácsot? Védőnőhöz, gyerekorvoshoz tudsz fordulni a kérdéseiddel?
Édeskömény tea. Mi az elején adtuk is neki. Most már csak anyatejen keresztül megy neki.
Illetve ha anyatejes akkor 2 hétig próbáld meg a tej mentes diétát, ha az sem használ akkor a teljes tejmentességet..
Ha tápszeres akkor a laktózmentes tápszert.
Végül nem adtam neki, hanem vettünk egy infacol-t na az ugy néz ki hogy be válik... Majdnem minden cici után csinál egy jó nagy csomagot 😅 és semmi baja utána!
De köszönöm a válaszokat
(Espumisan nem volt jó, jobban görcsölt tőle)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!