Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szájpenészes lett a babám (lent)?

Szájpenészes lett a babám (lent)?

Figyelt kérdés

Áttörölgethetem mielőtt elmegyünk az orvozhoz, vagy inkább hagyjam úgy, hogy megvizsgálhassa.

Mit fog javasolni az orvos rá?

Ugye másoknál is előfordul ez a betegség?

2023. jún. 20. 08:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor mi a magyarázat arra, hogy valaki sosem törli, mégsem szájpenészes a gyereke?

A fogmosás meg teljesen más kategória.

2023. jún. 20. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy aki nem törli, azé biztosan szájpenészes lesz. Hanem nagyobb rá az esélye, mert a candida gombának, ami a szájpenészért felel, kitűnő táptalaj a tejmaradékos szájüreg.

Egyébként a kezdődő fogzás miatt sem árt tisztán tartani. Szerintem nem más kategória, ez is a szájhigiénia része, amihez így elég korán hozzászokik a baba. Fürdés után szoktam neki csinálni, de újabban reggeli arctörlésnél is.

Remélem, hogy mivel így megszokta a kisfiam, hogy a szájában matatok, talán a fogmosásnál sem fog majd ordítani. Jelenleg jókat vigyorog a műveleten.

2023. jún. 20. 22:13
 13/13 anonim ***** válasza:
A fiamnak 1 éves kor után jött ki, akkor is beteg volt. És mondta a doki, hogy gyenge az immunrendszer a betegség miatt, és valószínűleg a szájába vesz mindent is a gyerek. És attól lett neki.
2023. jún. 21. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!