Mit használhatnék szájpenészre?
Figyelt kérdés
9 hós babámnak kb 4 napja szájpenésze van.elvittem orvoshoz.kapott rá AnaftinBabyt.ami szerintem fogzásra való nem pedig szájpenészre.na mindegy hasznalom neki de nincs sok változás.mit tehetnék?valakinek valami jó tanács?2019. jún. 28. 09:32
1/10 anonim válasza:
Szia! Mi rózsamézt használtunk. Hatásos volt.
2/10 anonim válasza:
Mi is rózsamézeztünk. Fogsz olyan választ kapni, h betiltották külföldön, de jobbat ők se tudnak mondani...
3/10 anonim válasza:
Nystatinos ecsetelő. Vényköteles, írasd fel.
4/10 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as.amint olvashattad voltunk orvosnál és mégsem ezt az ecsetelőt írta fel.ergó ha én most visszamegyek hozzá akkor sem azt fogja felírni.
2019. jún. 28. 10:16
5/10 anonim válasza:
Rózsamèz,vagy kamilla teat foztem es egy puha anyag sarkat belemártottam és azzal törölgettem le neki,nekünk mind2 bevált.
6/10 anonim válasza:
Kár, hogy a borax (rózsaméz) mérgező... kérdező, ha nem adsz neki semmit, akkor is elmúlik pár nap múlva a szájpenész.
7/10 anonim válasza:
A rózsaméz mérgező! Akkor is ha ezt valaki nem bírja elfogadni, "mert bezzeg régen". A fent ajánlott ecsetelőt adja minden értelmes doki szájpenészre. Ha nem akarja felírni, elgondolkodnék orvos váltáson...
8/10 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat.sajnos orvost nem tudok válltani semmiképp.
2019. jún. 28. 13:24
9/10 anonim válasza:
Az Anaftin tökéletes rá. Nem csak fogzásra való.
10/10 A kérdező kommentje:
Értem utolsó köszönóm.egyenlőre maradunk ennél
2019. jún. 28. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!