Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tisztítjátok a szívószá...

Hogyan tisztítjátok a szívószálas ivópohár szívószálát? Belülről természetesen.

Figyelt kérdés

Konkrétan a szívószál érdekelne, mert a kefe nem fér bele, a fültisztító pálcika belemegy, de nem ér végig egyik irányból sem, a szívószál pedig szilikon, nem cserélhető és néha beletapadnak a tej vagy gyümilé maradványok.

Valami ötlet?

2010. okt. 12. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Forró víz?
2010. okt. 12. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, nem tudom melyik típusú van neked, de ha egyszerű szilikon és kivehető, akkor tudsz venni olyan csövet. Én autósboltban vettem ilyet az orrszívón is kicseréltük(mivel az sem volt kimosható végig)! Különböző átmérőjűt lehet kapni, anyaga pedig szilikon, ha van orrszívód(porszívós fajta) otthon, akkor megtudod nézni milyenre gondolok.
2010. okt. 12. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Egészen a csaphoz dugom és nagy sugárral nyomatom bele a meleg vizet.
2010. okt. 12. 17:10
 4/6 A kérdező kommentje:

A víz kevés, benne marad a trutyi az ivóléből, tejből.

Másodiknak köszönöm szépen, kerítek egy ilyet.

2010. okt. 13. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, második vagyok. Azt hiszem benzincső(ne ijedj meg a nevétől, ezt más szakboltban biztos máshogy hivják) a neve és te kéred, hogy hány centis darabot szeretnél. Ha nem találsz ilyet segítek szívesen, házunk aljában van az autósbolt, aztán utalással elintézhetjük(mint az aukciós oldalakon).
2010. okt. 13. 12:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy, köszi.

Megkérdem a szomszédot, autószerelő, hátha van neki.

2010. okt. 14. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!