Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fulfajos babanak a fulebe...

Fulfajos babanak a fulebe pisit kell cseppenteni es attol helyre jon?

Figyelt kérdés
Sokat kuszkodok 9hos babam fajos fulevel. Nemreg kaptam ezt a tippet ugy hogy valakinek a valakije kiprobalta es soha tobbe nem fajt a gyerek fule. Ha van valaki aki kiprobalta legyszi irjon. Surgos! Koszi
2010. okt. 12. 14:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha ennyire el vagy keseredve, akkor egy próbát megér. Ártani nem tudsz vele.
2010. okt. 12. 16:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Hat eppen ez az hogy felek hogy artanek vele, de ha tudnam hogy valakinek biztosan bejott, es persze elso kezbol, nem ugy hogy valakinek a valakije meselte hogy X-nek bevallt. Az ilyenbe azert mar nem mernek hinni
2010. okt. 12. 16:47
 13/19 anonim ***** válasza:

Ami fülfájásra nagyon jó, az a kövirózsa, ezt gyógynövénykönyvekben is megtalálod. Én nagyon fülfájós vagyok, és rendszeresen használom, mivel a fülcseppek soha nem használtak. Kicsit megfonnyasztottam a konvektoron, úgy könnyebb volt kinyomni a levét, elég volt egy-két csepp, és hamar helyrejött.

Kicsi babánál nem tudom, hogy lehet-e alkalmazni, ennek utána kell járni. Én a pisiről nem hallottam, de valószínűleg nem próbálnám ki.

Jobbulást a babádnak!

2010. okt. 12. 16:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is a kövirózsát tanácsolnám,mint az előttem szólók,vagy pedig a meleg bab vagy sózsákot.Most vettem a piciminek nurofen szuszpenziót ,ami láz és fájdalomcsillapító,és ott fel van sorolva többek között a tájékoztatóban,hogy fül fájásra is jó.
2010. okt. 12. 17:08
 15/19 anonim ***** válasza:
szia.ha szopizik még a baba akkor fejjél ki a melledböl egy kis tejet és abbol cseppencs a fülébe!! ez nekünk bevált!
2010. okt. 12. 19:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Kövirózsa!!! Babának is lehet, anyukám nekünk is mindig ezt csepegtetett, és pár nap alatt helyrejöttünk. Nekem is van a kertben, hogyha a babámnak fájna a füle, azzonnal tudjak neki cseppenteni.
2010. okt. 12. 20:50
 17/19 anonim ***** válasza:

A fülgyertyát nagyobb gyerekemnél ismertem meg,érdemes lenne megérdeklődni.Cataflamot is nagyobb gyerkőcöm kapta.A melegítee só,vagy fülsapka viszont nagyon jó ötlet!

A pisihez nem tudok okosat szólni,de az öregedés lassítása érdekében itták egy tvműsorban.BRRR..

2010. okt. 12. 23:59
 18/19 anonim ***** válasza:
2010. okt. 13. 00:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszat. Miutan egy kicsit utanaolvastam ugy dontottem kiprobalom. Tegnap elott cseppentettem a fulebe, ma megnezte a doki es azt mondta rendben van a fule. Tehat hasznalt :)
2010. okt. 15. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!