A kislányom harcol és ordibál, ha orrcseppet szeretnék neki cseppenteni az orrába. Sose megy a művelet, akkor mit csináljak, hogy belecseppentsek az orrába?
le kell fogni.
de lehet egyedül is ... a lábaddal áthurkolod az ő lábait az egyik kezeddel lefogod és a másikkal cseppentessz.
nem egyszerü mert iszonyatos erő van bennük...
Nehogy álmában!!! Félrenyelhet!
Én úgy szoktam, hogy a két lábam közé fogom a testét, a fejét meg a bal könyököm-hónom alá szorítom, és beadom, utána megjutalmazom. A tiéd kicsi, tekerd be szorosan egy takaróba, hogy ne tudjon kapálózni! és a fejét másik kezeddel tartod! Utána puszi, jutalom!!
De legegyszerűbb, ha segítséget veszel igénybe! Mondjuk, a szomszédot. Ő megfogja, te beadod.
Szia!
Én úgy fogtam le, hogy felültem az ágyra, a babát lábaim közé fektettem ugyanabban az irányba, amerre én voltam. A kezeit a lábam alá raktam, úgy tudtam lefogni s a fejét a combomnál fogtam össze. FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK, NEM SZOROSAN, csak annyira, hogy ne tudjon kalimpálni. Így bele tudtam csöppinteni az orrába. Orrszívás ugyanígy zajlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!