A kislányom harcol és ordibál, ha orrcseppet szeretnék neki cseppenteni az orrába. Sose megy a művelet, akkor mit csináljak, hogy belecseppentsek az orrába?
Figyelt kérdés
A 6 hós kislányom ordibál és harcol, ide-oda mozgatja a fejecskéjét és nem tudok belecseppenteni a nózikájába.Tudnátok valamit amivel talán még megszokja, hogy csepegttek neki?Hogy cseppentsek a baba orrába?2010. aug. 3. 11:15
11/11 anonim válasza:
régen kicsi koromban én is utáltam ha az orromba cseppentett anyu mert amikor lefolyik az az undorító trutyi a torkomon az nagyon szar volt.ajánlani tudom neked inkább a fújós változatot azzal nem lesz ekkora harc azt garantálom!!!nasivin-gyerekeknek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!