Hatonapos kislányom csunyán köhög mit adjak neki ami megszünteti a köhögését?
Figyelt kérdés
orvoshoz nem karom vinni mert félek hogy még összeszed valami más betegséget2008. dec. 30. 16:10
1/6 anonim 

válasza:

lándzsás útifüvet, vagy Rinhatiol szirupot.
Cebioncsepet és calcuimot. Mi most voltunk betegek és ezt mondta a doktornő.
/Sinecodot is kaptunk, de azt csak receptre lehet kapni, amúgy is azt csak éjszakára lehet adni. /
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem meg vidd el orvoshoz,mert rosszabodhat és nehogy valami szövődménye legyen. Nagyon kicsi még. Vagy hívd ki a gyerekorvost házhoz.
3/6 anonim 

válasza:

Előző vagyok. Nem tudhatod,hogy mi baja van és nem biztos,hogy jó amit adsz neki.
3 gyerekes anyuka
4/6 anonim 

válasza:

Szia.Egyet értek az előttem szólóval.Vidd el orvoshoz,még nagyon pici a babád...ez nem játék!
Minden jót,mielőbbi gyógyulást
5/6 anonim 

válasza:

igaza van az előttem szólónak , én is kihívnám az orvost. tényleg nagyon pici még. Jobbulást és BUÉK!
6/6 anonim 

válasza:

Szia. Vidd el orvoshoz, nekem 24én elkezdett köhögni a kislányom (10 hónapos), adtam neki lándzsás útifű szirupot de egyre rosszabb lett. Szombaton kihívtam az orvost és kiderült, hogy hörghurutja van. BUÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!