Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 21 hónapossal 4 napos wellness...

21 hónapossal 4 napos wellness nagyszülők nélkül?

Figyelt kérdés
Lényeg, hogy úgy volt jön a nagyi velünk. Mi pedig 4en vagyunk. Egy 9eves és egy 21 hónapos.A kicsi nagyon pörgős. Állandó felügyeletet igényel. Azért jött volna nagyi, hogy több legyen a felügyelet . Nekunk is lehessen pihenni stb. Ez egy hétvégi ház, csak mi lennénk medencével,jakuzzival, udvar stb. Panelben lakunk. Gondolkodunk, hogy menjünk e. Félünk, hogy az idegen hely miatt még inkább problémás lesz a kicsivel és nincs a nagyi a mencsvár. Ti lemondanátok vagy mennétek
2023. jún. 17. 08:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

Próbáljátok meg, négy nap nem a világ. De teljesen megértem az aggodalmat, két gyerekkel wellnesselni minden csak nem pihentető. (Természetesen tudom, hogy az itteni kommentelők álmai netovábbja a gyerekekkel wellnesselés, hiszen ki bírná ki a gyerekek nélkül akár egy napot is? És amúgy is MAJDNEM ugyanolyan. Aha.)

Mi amúgy pont ezért nem visszük a nagyit, hanem a nagyival maradnak otthon a gyerekek.

De ezért nem mondanám le, csak elengedném az elvárásokat és a pihenés gondolatát.

2023. jún. 17. 09:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 nincs evvel gond, ha a nagyinak nem probléma, hiszen az nem derült ki, hogy a mama miért nem megy mégsem. Szerencsés, ha van kinek vigyázni rájuk. De azért a kérdésben felvázolt helyzet nagyszülő nélkül is abszolút bevállalható, még élvezhető is.
2023. jún. 17. 09:53
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

"a nagyit azert vinnék,hogy ok nyugiban pihizzenek amig szerencsetlen nagyi foglalkozik a gyerekkel...".

És ez miért baj? Nem minden nagyszülőnek teher az unoka, normális családokban az emberek szeretik egymást és szívesen töltik együtt az idejüket. Szívesen foglalkoznak az unokával is.

Azért, mert nálatok (vagy nektek) nincs kedvetek az unokátokkal foglalkozni 2-3-4 napot, attól másnak még van, sok család nyaral nagyszülővel, amit mindkét fél szeret.

Ne a ti szeretet nélküli, kényszer családi kapcsolataitokból indulj ki automatikusan, ahol a nagyi szerencsétlennek érzi magát az unokázástól.

2023. jún. 17. 11:19
 14/21 anonim ***** válasza:
22%

13 nem szeretet nelkuli a mi csaladunk,hanem nekunk egyaltalan nincs olyan hogy csalad de azert koszi

Szep napot

2023. jún. 17. 11:56
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

És akkor azért, mert nektek nincs családotok, abból hogy jön, hogy más nagyszülő szerencsétlen lenne, mert vigyáz az unokàkra valamennyit nyaralás alatt..?

Azért, mert irigykedsz, felesleges olyan kommenteket ideböfögni, ami tök irreleváns a téma szempontjàból, mert senki nem ezt kérdezte, amit te leírtál.

2023. jún. 17. 12:02
 16/21 anonim ***** válasza:
27%
Oke 15 egy idegen embernek biztos nem fogok magyarazkodni.
2023. jún. 17. 12:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem kell magyarázkodni, csak szimplán tartózkodni a rosszindulatú, alaptalan kommentektől, amik nem is fontosak a kérdés szempontjából.
2023. jún. 17. 12:17
 18/21 Bogica0616 ***** válasza:
Szerintem be tudjátok vállalni nagyi nélkül is. Legfeljebb felváltva szórakoztatjátok, ha még elaludt együtt szórakoztok.
2023. jún. 17. 12:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem mondanám le! A lányunk 13 hónapos. Voltunk hármasban és nagyszülőkkel is már erre-arra. Nyilván 4 ember sokkal kényelmesebb egy babára, de azért hármasban is jól tudjuk érezni magunkat.

Ha jól értem nem apartman, akkor használjátok a wellness cuccokat, amikor akarjátok. Használjátok együtt a családdal, váltva a pároddal, és/vagy este altatás után kettesben. Szerintem jó dolog kiszabadulni a lakásból egy kicsit, biztos hogy a gyerekek is nagyon élvezni fogják. Legyetek kicsit bátrabbak, hidd el kellemes csalódás fog érni!

2023. jún. 17. 13:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mondjátok le, tuti hogy ennyi lehetősèg mellett (jakuzzi,medence udvar) hamarabb le fog fáradni. Talán többet tudtok majd ti is pihenni, mint gondoljátok.
2023. jún. 17. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!