21 hónapossal 4 napos wellness nagyszülők nélkül?
Próbáljátok meg, négy nap nem a világ. De teljesen megértem az aggodalmat, két gyerekkel wellnesselni minden csak nem pihentető. (Természetesen tudom, hogy az itteni kommentelők álmai netovábbja a gyerekekkel wellnesselés, hiszen ki bírná ki a gyerekek nélkül akár egy napot is? És amúgy is MAJDNEM ugyanolyan. Aha.)
Mi amúgy pont ezért nem visszük a nagyit, hanem a nagyival maradnak otthon a gyerekek.
De ezért nem mondanám le, csak elengedném az elvárásokat és a pihenés gondolatát.
"a nagyit azert vinnék,hogy ok nyugiban pihizzenek amig szerencsetlen nagyi foglalkozik a gyerekkel...".
És ez miért baj? Nem minden nagyszülőnek teher az unoka, normális családokban az emberek szeretik egymást és szívesen töltik együtt az idejüket. Szívesen foglalkoznak az unokával is.
Azért, mert nálatok (vagy nektek) nincs kedvetek az unokátokkal foglalkozni 2-3-4 napot, attól másnak még van, sok család nyaral nagyszülővel, amit mindkét fél szeret.
Ne a ti szeretet nélküli, kényszer családi kapcsolataitokból indulj ki automatikusan, ahol a nagyi szerencsétlennek érzi magát az unokázástól.
13 nem szeretet nelkuli a mi csaladunk,hanem nekunk egyaltalan nincs olyan hogy csalad de azert koszi
Szep napot
És akkor azért, mert nektek nincs családotok, abból hogy jön, hogy más nagyszülő szerencsétlen lenne, mert vigyáz az unokàkra valamennyit nyaralás alatt..?
Azért, mert irigykedsz, felesleges olyan kommenteket ideböfögni, ami tök irreleváns a téma szempontjàból, mert senki nem ezt kérdezte, amit te leírtál.
Biztos nem mondanám le! A lányunk 13 hónapos. Voltunk hármasban és nagyszülőkkel is már erre-arra. Nyilván 4 ember sokkal kényelmesebb egy babára, de azért hármasban is jól tudjuk érezni magunkat.
Ha jól értem nem apartman, akkor használjátok a wellness cuccokat, amikor akarjátok. Használjátok együtt a családdal, váltva a pároddal, és/vagy este altatás után kettesben. Szerintem jó dolog kiszabadulni a lakásból egy kicsit, biztos hogy a gyerekek is nagyon élvezni fogják. Legyetek kicsit bátrabbak, hidd el kellemes csalódás fog érni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!