Akinek riasztott már be a légzésfigyelő?
Figyelt kérdés
Tegnap este alig hogy lefeküdtünk aludni,csippant egyet a légzésfigyelő,ami tuti hogy nem kamu riasztás volt mert bölcsőbe alszik a kisfiam így lemászni nem tudott róla,elem nem merülhetett le mert árammal működik.Olyan gyorsan kikaptam hogy nem is néztem tényleg baj van e,csak megráztam és kiabáltam hogy levegő fiam levegő. Még mindig a hatása alatt vagyok.
Akinek volt már hasonló mennyi idő után nyugodott meg? Egy percre sem merem magára hagyni,egyfolytában figyelem veszi e a levegőt.
Használ valaki mobil légzésfigyelőt? Mi a véleményetek róla?
2010. okt. 12. 06:19
11/11 anonim válasza:
Nekem másfajta légzésfigyelöm van de annak van elöriasztás is, és sokszor beriasztott már, de nem rendesen, tök érdekes volt mert mindig akkor, ha ottvoltam melette, igy tudtam, hogy nincs gond, de azért én is mindig ránéztem, ne aggodj, néha több kárt csinálnak az örök mint kéne, nem megnyugtat, hanem idegesit, egészséges mennyiségbe légy résen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!