Éjszakai etetés/büfiztetés/visszaaltatás (esetleges pelenkázás) kinél hogy zajlik?
Kakis pelenkát cserélem.
Pisis kibír 1 evést de amíg többször evett muszáj volt cserélni etetés előtt, aztán ha jóllakott nem kell kelteni emiatt.
Büfi. Ha bealszik is próbálom büfiztetni, ha nem sikerül 15-20 perc alatt akkor mehet az ágyába és ha bántja, kiveszem, büfizik is ilyenkor.
Eszik, büfi ha kell neki ennyi. Én éjszaka nem pelenkázok.
Persze ha kakilna akkor az is lenne. Én ilyenkor picit megszoktam tornáztatni (nem kaja után és éjszaka lehet hogy nem ezt próbálnám elsőként) vagy csak felvenni úgy hogy a kis lábikója fel van húzva. A feneke lyukját pedig meg szoktam picit masszírozni.
Lehet hülyeség, de ha inger éri akkor könnyebben kijön a puki, ez eddig be is vált. Ha már nagyon kínlódik vele akkor szoktam. És így nem szokik rá pl a szélcsőre.
(Már amúgy nem kell neki szerencsére, de az elején jól jött)
4 ertem kar hogy nem hallottam rola hamarabb a lanyom hasfajos volt,lehet ez segitett volna neki
3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!