Engem valasztott a gyerek, meg a kezem marisgatasat 😅. Egyebkent nalunk egy horgolt plussallat van, azt viszi a bolcsibe alvashoz is. Ha vmi tortenne vele, siman ujrahorgolom, es kesz. Sztem olyat probalj valasztani, ami puha, es konnyen potolhato, ha elveszne. Ha a gyerek is megszereti, szerezz be belole egy pot darabot.
2023. jún. 10. 22:34
13/21 anonim válasza:
A kislányom egy takarót választott, valamennyire az én kezem is benne volt, mert mikor szopizott, mindig babralt a másik kezevel, úgyhogy mindig odaadtam neki ezt a takarót. Azóta ezt hozza, ha álmos, vagy valami kis problémája van,ezzel is alszik, 20 hónapos.
2023. jún. 10. 23:14
14/21 anonim válasza:
A nagyobbik lányom egy olyan plüssnyuszit választott kedvencének, amit a nagybátyámtól kapott 8 hónaposan. Egy kb 20 cm-es kék nyuszi. 11 éves, de a mai napig meg van neki és azzal alszik.
A kisebbik meg konkrétan naponta váltogatja épp milyennel akar aludni, de az se baj, ha semmi plüss nincs nála, csak fogjam a kezét, míg el nem alszik. Ő most 5 éves.
2023. jún. 11. 00:26
15/21 anonim válasza:
Az elején nem kell semmi. Amit a többiek írnak, ott már mind nagyobb volt a gyerkoc amikor választott.
Újszülöttek legyen az ágya sallangoktól mentes.
2023. jún. 11. 04:15
16/21 anonim válasza:
Lanyomnak nem volt semmi ilyen.
Fiam 14 honapos de eddig meg neki sincs semmi olyan nagy kedvenc amit mindig magaval hurcolna
2023. jún. 11. 05:05
17/21 anonim válasza:
Én fiamnak semmi nem kellett másfél éves koráig, aztán egyszer csak előléptette az egyik plüssnyuszit alvós társsá, de teljesen magától, azóta azt szokta ölelgetni álmában, meg reggel azzal jön ki a szobából.
2023. jún. 11. 07:25
18/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Nem akarok semmit ráeröltetni. Alvásnál pedig az ágya üres, ezt nem akarom megváltoztatni.
Csak gondoltam biztonságérzetet adna neki, ha ki lenne egy valami választva és az mindig mellette lenne. De ha nagyobb lesz és mást akar hát áldásom rá. Ráerőszakolni nem fogom.
2023. jún. 11. 07:45
19/21 anonim válasza:
Nagyon sok játékot kapott, de nem lett kedvence. A bölcsibe kellett neki vinni alvókát, hogy legyen valami, amit ismer, egy horgolt rókát választottam az itthoniakból, azóta azzal többet foglalkozik itthon is, de még mindig nincs látványos kedvence.
2023. jún. 11. 08:26
20/21 anonim válasza:
Jaj istenem, persze hogy a szent gyermek választ, de gondolom a Kérdező azt akarta tudni, kb miket szerezzen be. Elhiszem, hogy itt mindenki csodagyerekeket potyogtat magából, de gyanítom, egyik sem ballagott el 2 hónaposan a Brendonba, hogy kiválassza magának, mi kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!