Doodoo plüss, vagy Zazu plüss?
Egyik sem. Divatos , hatástalan dolgok.
2021. febr. 18. 10:51
Anyaméh hang? :D
A szívdobogás hangtól nyugodnak meg a kicsik, mert az születés előtt is hallották már. (Ezért szokták egyből felvenni a síró babákat.)
2021. febr. 18. 11:06
3/10 A kérdező kommentje:
jaaa azért írtam azt, mert úgy hirdetik.. :D
Előbb próbáld ki egyáltalán a te gyereked vevő-e az ilyesmikre. Az enyémet pl tök hidegen hagyták ezek a mű szívhangok es társaik. Akár youtubeon is találsz.
2021. febr. 18. 11:19
Nekünk doodoo van , ez is bekapcsol sírásra és mocorgasra. Nálunk bevált , sokszor nyertünk vele plusz egy óra alvást ha a baba ebredezett és bekapcsolt neki a maci.
2021. febr. 18. 11:22
Nekem zazu van es mindig bekapcsolom mikor altatom (a szivdobogast). Igazabol a monotonitasa miatt alszanak el szerintem, marmint en is bealmosodok tole mikor megy 😅 szeretem hogy 10 perc utan automatikusan kikapcsol, es ha megrazom ujraindul bar erre nincs szukseg meg. Van olyan funkcioja hogy ha felsir ejszaka az agyaban akkor automatikusan bekapcsol de mivel ilyet nem szokott csinalni a lanyom ez a funkcio (meg) nincs kihasznalva. Fel eves.
Egyebkent szereti a pluss reszet:) kb 3 hos volt mikor egyszercsak szembefordult vele (addig csak mindig melle vagy moge raktam a plusst nem erdekelte).
Ranezett es boldogan mosolygott meg beszelt hozza gondolom akkor realizalta hogy a hang belole jon :) tok aranyos volt 😅
2021. febr. 18. 11:25
1: mire alapozod ezt a velemenyt? Feltetelezem neked nincs ilyen plussod.
2021. febr. 18. 11:27
Rosszul feltételezed. Doodoo volt,kaptuk. Felesleges volt.
2021. febr. 18. 11:53
9/10 A kérdező kommentje:
8-as
Nem vált be? vagy nem volt rá szükség?
Szerintem olyan nincs hogy nem valik be. Ez egy plusz rasegites altatasnal, ettol nem fog bealudni csak ugy. Ha legalabb 2 hetig hasznalod minden altatasnal kizart hogy nem fog segiteni az ellazulasban. Mondjuk en fanatikusan keszultem, mielott megszuletett a lanyom vettem aroma diffuzort, zazut meg levendulas kremet. Es jo alvo (lekopogom). Hogy emiatt-e nem tudom. De artani nem artott, a pluss pedig lathatoan segiti elaludni a monoton hangjaval. Azert keszultem ennyire mert azt olvastam hogy a nyugodt babak sokat alszanak es tenyleg mukodik nalunk. Az ebrenleti idejeben is nyugodt gyerek.
2021. febr. 18. 14:48
További kérdések: