Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam azert ragaszkodik...

Kisfiam azert ragaszkodik hozzám mert én toltom vele egyutt a legtobb idot?

Figyelt kérdés

Az anyuka vagyok

Kisfiam most tolti a 2 evet

Eddig nem lattam rajta ragaszkodast senki fele se

Most kezdett el egyertelmuen felem.

Szuletese ota parom furdeti

De mostmar szokta mutatni h o velem akar furdeni

Parom is ugyanugy szereti es a csalad tobbi tagja is

A ragaszkodas oke csak az hogy en vagyok vele a legtobbet?

2023. jún. 8. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Jah
2023. jún. 8. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Mi van? Az a baj,hogy ragaszkodik hozzád? Basszus, az anyja vagy! Kihez ragaszkodjon, a szomszédhoz?
2023. jún. 8. 10:10
 3/7 A kérdező kommentje:

2 nem.

A baj az hogy nem ertem az apjahoz pl miert nem ragaszkodik. Hiszen az apja is eppugyanugy szereti.

Aki csak kotekszik es normalis valaszt nem kepes adni azokat en lepontozom nem erdekel.

2023. jún. 8. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azért, mert te vagy a biztos pont az életében. A lányom majdnem 3 éves. Hiába van 20centire tőle az apja, akkor is rohan hozzám, hogy kér enni. Vagy visít a biliről, hogy pisiltem. Pedig az apja ugyanúgy foglalkozik vele,tud neki enni adni.. Stb.
2023. jún. 8. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

3

Hozzá is ragaszkodik, ha te nem vagy ott akkor meg az ő nyakában lóg de az első pár évben az anyjukhoz ragaszkodnak jobban főleg ott dhol snyuka otthon van velük. Nálunk pl egál mert 3 hónapos korában vissza kellett mennem dolgozni és ugyanannyit vagyunk vele.

2023. jún. 8. 11:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod az esti fürdetést végzi csak vele, miért ragaszkodna hozzá? Naponta kb fél órát tölt akkor vele. Ha vele lenne több időt, hozzá ragaszkodna, de gondolom későn ér haza.
2023. jún. 8. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Kisfiam is 2éves ugyanugy van.

Imádja az apját elvan mindenkuvel,de hozzám nagyon ragaszkodik..Akkor altatja más pl ha én nem vagyok itthon .

Ami ritka...

Amugy addig nem alszik.

2023. jún. 8. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!