1/8 anonim válasza:
Ne használj ilyen baromságokat. A babáknak nem kell kölni. Sőt, allergiát is okozhat.
2/8 anonim válasza:
Szerintem sem kéne használni. Teljesen felesleges sőt káros, mert a baba alig érzi így a környezete (pl.anya stb) természetes illatait ami fontos lenne neki fejlődése szempontjából.
Ugyanígy semmi illatosított kozmetikumra, öblítőre sincs szüksége.
3/8 anonim válasza:
Az enyémnek nem érzékeny a bőre, de az én ruhám mosógél illatát nem bírta elviselni. Fordult el tőle, üvöltött, valószínűleg túl sok volt neki. Aztán nagy nehezen rájöttünk, mostmár mindent illatmentesen mosunk és így nincs probléma. Az ágyneműnkhöz szoktam illatgyöngyöt tenni, azt is látványosan kerüli. Úgyhogy valószínűleg, ha nem is ilyen érzékeny az összes baba, és ha nem is lesz allergiás az anyagra, valószínűleg nem szereti semelyik az erős szagokat. Képzeld milyen érzékeny a szaglása, ha két anyatej illatáról is tudja, hogy melyik az anyjáé. Én kb azt alig érzem, hogy volna illata.
4/8 anonim válasza:
Az én lányom is utálta, ha valaki agyonillatosítva fogta meg.
Nekik fontos tájékozódási pont a szaglás, hiszen azzal is be tudnak azonosítani embereket.
Meg könyörgöm. Egy babának természetes babaillata van. Ne nyomjuk már el valami pacsulival.
5/8 anonim válasza:
Jajj igen, a 4-es amúgy teljesen jogos. Annyira finom illatuk van, amíg tejet isznak.
6/8 A kérdező kommentje:
Az enyém most lesz egy éves :)
2023. jún. 6. 18:19
7/8 A kérdező kommentje:
Egyébkent igen, imádtam én is a szopis baba illatot, csodálatos 😚😚😚
2023. jún. 6. 18:20
8/8 anonim válasza:
Egy évest sem kell parfümmel fújkálni. Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!