Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanácsra lenne szülségem...

Tanácsra lenne szülségem tapasztalt anyukáktól. Keltsem fel vagy hagyjam aludni?

Figyelt kérdés
16 hónapos kislányom most aludt el, este 8. A megszokott délutáni szundi nem volt, ezért aludt el ilyen korán, nem tudtam már ébren tartani, nagyon fáradt volt. Általába 10 körül alszik el és reggel 8kor ébred. De most, hogy ilyen korán aludt el, lehet már éjjel 3-4 kor felébred. Ilyenkor mi a teendö? Hagyjam aludni és ameddig alszik, vagy keltsem fel?

2023. jún. 3. 20:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 9-kor alszik el. De ha hamarabb, és este 7 után felébred bármikor, úgy kezelem, mintha éjjeli ébredés lenne, sötétben visszaaltatom. Különben, ha teljesen felébred, nehéz elaltatni alvásidőben, akár 11-ig se sikerül.

Szóval: hagyd aludni. Ha ébred, éjjeli ébredéssel megegyezően kezeld.

2023. jún. 3. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:
34%

Szóval felkeltenéd azért, hogy ne ő keltsen fel...

Hát, inkább ne.

2023. jún. 3. 22:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem azért kelteném, hogy minket ne keltsen, hanem ha teszem azt felkel hajnal 4kor az egész holnapi napja fel fog borulni. Ami neki nem jó. De remélem legalább 6-7ig aludni fog, hogy a holnapi napja jó legyen, és remélhetöleg ez a mai korábbi elalvása segíteni fog, hogy a továbbiakba is korábban aludjon el.
2023. jún. 3. 23:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? Én tanácsolom hogy úgy járj el ahogy leirtam a 10es kommentben.Átfog szokni :)
2023. jún. 4. 08:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Ha valakit esetleg érdekel, 6ig aludt végül ami szuper 😊
2023. jún. 4. 08:44
 16/17 A kérdező kommentje:
Úgy látszik pont ugyan akkor írtuk a kommentet utolsó 😃
2023. jún. 4. 08:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Haha igen :)Szuper.Akkor már fog aludni 13hkor ebéd után :) és este is 8-9kor.
2023. jún. 4. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.