Hogyan szoktassam le a komfortszopiról?
Adott az 1 hónapos kislányom, aki nagyon keményen biocuminak néz és egész nap a mellemen csüngene (és csüng is, mert jelenleg jobb ötletem aligha).. Szóval gyakorlatilag egész nap cicizget, néha eszik is, de ha elveszem akkor ordít. Visszaadom, szív párat, jön a komfortszopi, elveszem, ordít.
Így is szokott elaludni, máshogy nem is hajlandó, max még a babakocsiban.
Hogyan szedjem le erről, mert se éjjelem se nappalom? Szeretném ha 3 óránként enne és lenne benne valami rend .. :(
Köszönöm :(
Az még korai hogy elvárd tőle hogy 3 órát rendszeresen kibírjon.
Éjszaka szoptasd fekve, legalább tudsz kicsit pihenni.
Nagyon remélem, hogy ez egy troll kérdés!
Teljesen normális, amit a babád csinál. ,,Jól működik" a gyereked, de te arra akarnád rávenni, hogy ,,ne működjön jól".
Egyébként el nem tudom képzelni, hogy egy hónapos gyerek mellett mi más lehet olyan fontos, hogy mindenkèppen a melledről akarod levakarni.
Többiekkel egyetértek. Bár nálunk olyan típus volt,aki evett,majd elengedte és aludt,nem komfortszopizott szinte sosem a 6 hónap alatt amíg volt tejem,hanem szundizott rajtam összebújva,hordoztam is,igényelte a testközelséget. Én ennek mondjuk kifejezetten örültem is,de minden baba más. Viszont azért érthető is picit a kérdező helyzete. Gondolom szeretne elmenni mosdóba,vagy akár enni egy falatot,mi más lehet fontos utolsó. Alapszükségletek például. Én is igény szerint szoptattam egyébként,de azért amiket olvasok csoportokban fb-n,ez az első gyermeknél működik,amikor a második is igényli a törődést,aki ráadásul ugyanolyan pici még, nem sok mindenkinek sikerült 0-24 mellen tartania a babát,vagy ahol két kis korkülönbség után jött egy harmadik és el kell őket is lássa. Van akinél van másfél éves,egy 3 éves,plusz most egy újszülött. Persze van akinek sikerül,nem azt mondom. 2#-esre reflektálva azért a tápszeres rész nem így van,csak nem akarok belemenni inkább. Ég és föld.
Viszont a többiekkel egyetértek,hogy most rád van szüksége,neki ez az igénye jelenleg. Túl lesztek ezen az időszakon és könnyebb lesz tényleg. Kitartást kérdező!
Éjszaka 3 óránként kéri.
Eleinte nappal is úgy evett, aztán fokozatosan kért egyre többször, mára viszont tarthatatlan a helyzet, gyakorlatilag tényleg egész nap szinte cici, ha elalszik és kiesik a szájából, 5 percig van nyugi.. Ez így nem jó, senki ne mondja hogy márpedig de, mert nem. Amúgy nagyjából 2,5- 3 óránként van aktív szopi, a többi csak cucli.
És igen, alapvető emberi szükségleteimet intézném, nyilván nem bulikázni meg fodrászhoz mennék…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!