Aki elválasztotta a babáját, az milyen módszerrel tette?
A tejet nálunk se fogadta el, így kakaóval választottam el.
Eleinte lefekvés előtt (szopi helyett) adtam, de már ráálltunk arra, hogy kakaó velünk, fogmosás, mese, alvás.
a kislányom 13 hónapos, 5 apja választottam el teljesn, mert már nagyon kevés volt a tejem, 1 éves korában reggel elhagytuk a szopcsit, elfelejtettem odaadni helyette tejcsit kapott mézzel 2dl-et.
Mst öt napja ugyanígy tettem az esti szopcsival , helyette tejcsi van traktoros pohárból, ez a nagy kedvenc.
az alvás megy lassabban este, emrt eddig cicin aludt el, s így vagy másfél óra kell mire elalszik.
Az én lányom soha nem kapott tápszert, mindig szoptattam, cicifüggő volt, próbáltam citrommal, mustárral bekenni a mellemet, de neki mindegy volt. Nem keresi a mellemet, igaz nyakig beöltözve vagyok míg el nem alszik.
Gondolom ez csak idő kérdése, s újra láthatja a mellemet.
nagyon sokat bújunk össze este is, szopcsi helyett is.
Azóta egy kicsit jobban meg van duzzadva a mellem, d egondolom napok kérdése, s el kezd apadni.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!