Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jártatok így kisfiatok kukijával?

Jártatok így kisfiatok kukijával?

Figyelt kérdés
Kisfiam tegnap óta fájlalja a kukiját. Tegnap este a férjem fürdés közben szokás szerint próbálta felhúzni a bőrt azóta néha felsír szerintem akkor ha pisil, és mondja, hogy fáj. Berepedhetett a bőr? Ma megyünk dokihoz ha felébredt, mit tud csinálni vele? Eddig még nem húzta fel neki a doki, azt mondta 2 éves korig várjunk. 22 hónapos
2010. okt. 11. 13:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
utolso előtti vagyok!pont ezért irtam normálisan megfogalmazva nem lesz@rozva!hiszen itt mindenki nyitott a másik véleményére azért teszük fel kérdéseinket és döntünk saját belátásunk szerint:)szerintem
2010. okt. 11. 19:01
 12/14 A kérdező kommentje:

No, amíg mi orvosnál voltunk látom zajlott az élet rendesen. Szóval a dokinéni megnézte és tiszta piros volt, és csak egy nagyon picit volt letapadva, ezért felhúzta teljesen. Kenni kell egy kenőccsel, ami természetesen pont hiánycikk, ezért mást kellett kérnünk. Szegényem nagyon sírt, és mikor pisilt ordított. Most minden fürdésnél teljesen fel kell húzni nehogy megint letapadjon.

Remélem hamar rendbe jön, és nem lesz semmi baja.

Igen, ez a kukikérdés nagyon kellemetlen dolog, mindenki mást gondol róla. Azt gondolom jó lenne már kialakítani egy egységes álláspontot az orvoskok részéről.

2010. okt. 11. 20:00
 13/14 anonim ***** válasza:

A 15.33-assal értek egyet.

a mi dokink se nyúlt a kukihoz 1 évig, addig rá se nézett, és akkor is csak megnézte, nem rántotta fel

Nyugat-Európában pedig egészen a pelenkás kor végéig nem húzkodják a fütyit, mivel a csecsemő/kisgyerekkori letapadás természetes

2010. okt. 11. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:

15.33-as vagyok.

Nem pisis a pisim kukija. Meg szoktam törölni, meg is mosom neki, amíg a bőr engedi természetesen megmososm. de nem húzogattam 1 éves korig. És most se teszem. Tegnap megnéztem meddig megy föl. Már kb a fél makkja látszik.

És a kedves utánam szóló oltári nagy tévedésben van ha azt hiszi h azért mert Ő azt mondja h rosszul csinálom, majd úgy csinálom ahogy Ő akarja.

Anyumat is megkérdeztem ő hogyan csinálta a bátyámnál, és ő is azt mondta h a pelenka a ludas...neki hiszek. Te nem igazán érdekelsz.

2010. okt. 14. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!