2,5 hónapos babónál ez normális?
Kell neki a közelséged,az én fiamnak még mindig kell,pedig már 1 éves elmúlt 😄
2,5 hónaposan szinte mindig rám volt kötve
10 honapos kislanyom 0 percet van el egyedul.
Normalis
Hát kb mindenki azt mondja magadra neveled.... Ennek ellenére nem fogom hagyni kínlódni ezt meg is mondtam. Viszont így már kíváncsi lettem hogy másoknál ez hogy van.
Köszi a válaszokat.:)
"Hát kb mindenki azt mondja magadra neveled"
Ez egy elavult baromság. Nem az az igénye, hogy a kiságyban tárold, hanem az, hogy vele legyél.
Ez inkább személyiségtől függ, mint mástól. Két gyerekem van, az első matrica (már 3 éves, de még mindig nem tudok múlt időben nyilatkozni erről, most sincs el magában 15 percnél tovább, és az is ritka, ha ennyi ideig elvan, általában 5 perc után már hív magával, hogy akkor együtt gyurmázzunk, színezzünk, játszunk, akármi), a második meg egész jól elmolyol magában. Más típusúak, én nem bánom, hogy ilyen sorrendben jöttek :D A kicsi is jelzi, ha nincs kedve egyedül lenni, de ő most 6 hónapos, és simán van, hogy 20-25 percig nem kell felvenni meg semmi, mert elvan magának, felfedez a földön, egyik játéktól megy a másikig, nézi, ahogy a nővérével játszunk, stb. Néha rám néz, egymásra mosolygunk, aztán megy a dolgára tovább (hozzátartozik, hogy látnia kell, ha nem vagyok a közelben, akkor azért elég hamar felborul a lelki békéje, de nála most ugye ez is életkori). Nem nevelés kérdése, mindkettő születésétől kezdve ilyen. A nagyobb lányom az első 3 hónapban le se tudtam venni a ciciről, a kicsi meg már a kórházban is csak kb annyit szopizott, hogy tele legyen a pocakja, egyébként meg csak úgy cuki volt, nem problémázott semmin.
Viszont teljesen életkori és normális, hogy nincs el egy ilyen kicsi sokáig magában. 2,5 hónaposan bár már a végéhez közeledik, de még tart a 4. trimeszter, még nagyon új neki a külvilág, eleve az ő kis fejében te és ő még egy entitás vagytok, nem tudja, hogy különálló lény vagy te is és ő is, teljesen normális, ha sokat igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!