Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik nem szuletesetol szolitot...

Akik nem szuletesetol szolitottak a neven a babat, mennyi ido utan figyelt fel a nevere?

Figyelt kérdés
Pl 5honaposan kezdte el, mert elotte kicsikem volt, babuci, stb, utana elkezdte az igazi nevet es mondjuk 8honaposan figyelt ra? Vagy mennyi ido volt? Csak olyanok irjanak, akik kesobb kezdtek el..tudom, egyes babak mar 4-5honaposan stb, de olyan erdekelne, akik keson kezdtek el az igazi neven szolitani, hogy onnantol mennyi ido volt kb, mire tenyleg a nevere nezett oda
2023. máj. 28. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi még most se a nevén szólítjuk, hanem mindenféle, nem a nevéből eredő beceneveken, de ha a nevét mondjuk, arra is figyel attól még, tudja, hogy így hívják. 3 éves (másfél éves kora óta bölcsis, és ott a nevén szólítják, ez biztos, hogy számít).
2023. máj. 28. 12:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, hogy valaszoltal, azert kerdezem, mert nalunk a vedono mar a 6honapos statuszon kerdezte es total nem hallgatott ra, mivel nem is ugy hivtuk, erre elkezdtuk ugy szolitani, de persze nem figyel ra, azert kerdeztem volna, hogy mennyi ido lehet, mire felfigyel ra..es nalatok, amikor ez statusz kerdes volt azt mondtad, hogy figyel ra vagy hogy nem ugy szolitjatok vagy nem volt ebbol problema? A mi vedononk nagyon kotoszkodos
2023. máj. 28. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Már kb a 4. ilyen kérdésd olvasom kérdező. Szerintem már 20x leírták h még időben van a baba. Ne stresszelj ezen!
2023. máj. 28. 12:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, most arra lettem volna kivancsi, hogy akik kesobb kezdtek el a neven szolitani mikor figyelt fel ra. KosZonom, megprobalok nem stresszelni ezen, bar olyan jo lenne mar latni, hogy odafigyel ra :( megnyugodnek kicsit
2023. máj. 28. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
2-es kérdező: hála az égnek nem Magyarországon élünk és nincs se védőnő, se havi státusz. Ennek ellenére azt válaszoltam volna, ha lett volna ilyen kérdés, hogy ha megszólítjuk, arra felfigyel.
2023. máj. 28. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
(#1 voltam - #5)
2023. máj. 28. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!