Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik lány név lenne a...

Melyik lány név lenne a legjobb a vezetéknévhez?

Figyelt kérdés

Vezetéknév: Erdei

Nevek: Etelka, Franciska, Krisztina, Dóra, Györgyi, Lenke.

2023. máj. 24. 23:38
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
9-nem kellene egyből ítélkezni...
2023. máj. 25. 04:14
 12/39 anonim ***** válasza:
23%
Nagy a gond úgy látszik. Ezt az Erdei Málnát te agyaltad ki. A 2-es nem emiatt írta. Ha nincs a párod jelen, oké. De 9 hónapig? Ha egyedül maradtál esetleg, és sajnálom ha így van, akkor is el tudod dönteni hogy neked mi tetszik.
2023. máj. 25. 05:18
 13/39 anonim ***** válasza:
69%

Mit akarsz ki?

Van olyan név,hogy Málna.

És igenis szép.nem kell felhúzni magad,nyugi

Másrészt meg már tényleg uncsi ez a sok hülye neves kérdés.

Miért vagytok ennyire életképtelenek?

2023. máj. 25. 05:18
 14/39 A kérdező kommentje:

Van olyan név,hogy Málna.

Tudom de a vezetéknévvel gázos...

Miért vagytok ennyire életképtelenek?

Nem vagyok de segítség jól jön úgy hogy egyedül vagy...miért kell szemétnek lenni?

2023. máj. 25. 05:38
 15/39 A kérdező kommentje:

Nagy a gond úgy látszik. Ezt az Erdei Málnát te agyaltad ki. A 2-es nem emiatt írta.

Hanem mi másért, legalább el magyarázhatnátok mert nem értem!

A kérdésben leírtam a vezetéknevet hogy Erdei és ahhoz keresek nevet, így nyilván úgy gondoltam hogy ahhoz gondolja ami számomra gázos lenne. A kérdésem is az volt melyik e a legjobb a VEZETÉKNÉVHEZ. Nincs baj az agyammal hanem az itteni válaszolók nem olvasnak ezek szerint...

sajnálom ha így van, akkor is el tudod dönteni hogy neked mi tetszik.

Jó eltudom ez tény de attól tilos segítséget, ötleteket kérni? Hogy szűkítsem a listámat? sok név tetszik és szeretnék rövidebb listát ennyi, nem kell pálcát törni a fejem felett...ha nem is tudsz a kérdésre válaszolni, inkább ne írj semmit.

2023. máj. 25. 05:45
 16/39 A kérdező kommentje:
Légyszi, mostantól csak olyan válaszoljon aki a kérdésemre válaszol normálisan. Nem értem miért nekem kell magyarázkodn egy teljesen egyszerű kérdésnél ahova elég lenne egy szavas válasz és kész a fent sorolt nevek közül. Nem kérem se viccelődést, se további kérdéseket, se gúnyolásokat. Köszönöm.
2023. máj. 25. 05:59
 17/39 anonim ***** válasza:
92%
Ez már legalább a harmadik "melyik név lenne a legjobb az Erdei vezetéknévhez" kérdés az utóbbi hetekben.
2023. máj. 25. 06:01
 18/39 A kérdező kommentje:

17-nos nem muszáj állandóan figyelni ezt a kategóriát és számon tartani a kérdéseket...ez betegesnek hagzik és jobb lenne ha többet lennél szabadban.

elterjedt a vezetéknév úgy néz ki. Ismerek egy családot akinek szintén ez a vezetékneve, szabó kérdést is sokat láttam...

2023. máj. 25. 06:04
 19/39 A kérdező kommentje:

Légyszi, mostantól csak olyan válaszoljon aki a kérdésemre válaszol normálisan. Nem értem miért nekem kell magyarázkodn egy teljesen egyszerű kérdésnél ahova elég lenne egy szavas válasz és kész a fent sorolt nevek közül. Nem kérem se viccelődést, se további kérdéseket, se gúnyolásokat. Köszönöm.

Melyik részét nem érted amúgy 17-es?

2023. máj. 25. 06:08
 20/39 A kérdező kommentje:

Mégegyszer kérdem:

Melyik lány név lenne a legjobb az ERDEI vezetékévhez?

Nevek: Etelka, Franciska, Krisztina, Dóra, Györgyi, Lenke.

És csak ezek közül írjatok 1-et, nem kell más olyan nevet írni ami NINCS A LISTÁBAN!!! Egyetlen kérés, miért olyan nehéz betartni?

2023. máj. 25. 06:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!