Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet a hőemelkedése?

Mitől lehet a hőemelkedése?

Figyelt kérdés
5 hónapos kisbabámnak kb. 3 és fél hete kezdődött egy kis nátha.Az elején köhögött, és szörcsizett az orra. És hőemelkedése is volt majdnem minden este 37,8. Az orvos Rhinatiolt adott, Nasivin orrcseppet, Sterimart is használtunk, és porszívóztuk az orrát. Azóta voltunk megint a dokinál, mert még szörcsög, bár ma már egész jó volt, adom Neki 3. napja a Sinupretet. Az orvos megvizsgálta, és miután nem találta a torkát pirosnak és a tüdeje is tiszta, azt javasolta, hogy mutassuk meg fül-orr-gégésznek. Ma el is vittük, és hála az égnek ott is minden rendben volt. Viszont most este popsiban 38 fok volt a hője. Akkor mi okozhatja a hőemelkedést? Tudom, hogy lehet ilyen a fogzástól is, de semmit nem látok az ínyén. Nagyon aggódom. Volt valakinek hasonló esete?
2008. dec. 29. 22:30
 1/1 anonim ***** válasza:
A kisbabáknak 37,5-től van hőemelkedésük,38-tól lázuk,de ne felejtsd el ha végbélnél mérsz hőt akkor abból 5fokot le kell vonni.Nem biztos hogy jót teszel neki azzal ha teleteszed a szervezetét gyógyszerrel mert 37,8-ból ha levonod az 5 fokot már csak 37,3 lessz a hője.Ha sokat fojik az orra én ajánlani tudom hogy vegyetek sólámpát a szobályába csodákra képes,tapasztalatból mondon.Egy 5 gyermekes anya.
2008. dec. 29. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!