Nélkülem alszik a babám. Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
2 hónapos a babám. Kezdetben mindig összebújva aludtunk, utána áttért arra, hogy egy idő után hasra kellett tenni, amikor már aludt. Most vacsora után ha nem teszem hasra, még sír is. Vacsi, hasra fektetés és alszik is reggelig. Tudom, sokan örülnének ennek, de én azt érzem, már nem szeret, és nincs rám szüksége.2023. máj. 22. 23:33
1/18 anonim válasza:
Szerintem azt rontod el, hogy ilyen ostobaságokon gondolkodsz.
2/18 anonim válasza:
Ezek a hormonok lesznek, majd ha visszaolvasod ezt később tiszta fejjel te is nevetni fogsz rajta.
Nem gondolhatod hogy a 2 (!) hónapos babádnak már nincs szüksége rád...nemhogy már nem szeret, hanem jóformán még csak most ismerkedik veled, majd ezután fog megszeretni. Ne aggódj butaságokon.
3/18 anonim válasza:
MÁR nem szeret??? Ne hülyéskedj már. Mások kis túlzással az életüket adnák, ha ilyen jól aludna a gyerekük:D
4/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem köthető össze azzal hogy nem szeret. Az én babám is 2 hónapos. Esti rutin: fürdés etetés, közben elalszik én pedig beteszem a kiságyba. 3-4 körül megébred olyankor néha mondjuk mellettem is marad.
5/18 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy ennyi ésszel gyereket vállaltál.🙂
6/18 anonim válasza:
A 2 hónapos nem is szeret úgy, mint egy 5 vagy 10 éves . Ezt ugye tudod...? Neki fizikai szükségletei vannak, amit ki kell elégítened. Ez most az, hogy hagyd aludni.
Ha mar most drámázol, hogy "nem is szeret" a 2 hónapos gyereked, csak mert nem úgy alszik, ahogy te azt kitaláltad, akkor később mi lesz...? A gyereknek amúgy sem dolga a te érzelmi kielégítésed. Szedd össze magad.
7/18 anonim válasza:
El kell keserítselek, eddig sem szeretett...
8/18 anonim válasza:
7, csak kihasználnak a kis mocskok mi :')
9/18 anonim válasza:
Keress fel szakembert. Ha már most ilyeneken tipródsz, lesz rosszabb is.
10/18 anonim válasza:
Szerintem mosd meg az arcod hideg vízzel és használd a fejed... a lehető legjobb mikor így el tud aludni a baba, örülj neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!