Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír folyton ? Mit...

Miért sír folyton ? Mit rontottam el?

Figyelt kérdés
11,5 hónapos kisfiu baba. Tapszeres. Mèg este és reggel kap tapot. Napközben pedig amit mi eszünk illetve bebietel. Nos 5 foga van. Folyton sír mindenért. Aludni eddig jól aludt. SOHA NEM kelt éjjel. Most egyszer felsír,forgolódik. Ideges. Napközben is ha nem ér el valamit egyből ordit ha nem úgy érsz hozza ahogy akarja szinten. Mindig mindenért. Amikor fent van folyton sír valami miatt. Eddig mindig o volt a középpontban,mindig mindenki úgy táncolt ahogy akarta,de kezdem azt érezni elrontottam. Most kezd elfele indulni 10-12 lépést is megtesz. De valami nem oké… ha nincs fogzas is ez van… szóval. Mit rontok el? :( annyira akaratos,sehogy nem tudom kinevelni belole hogy ne sírjon mindenért.
2022. máj. 29. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Enyém is sír ha a jarókában hagyom takarításkor,de már most szoktatom,hogy nem mindig az van amit szeretne. Sajnos korán kell kezdeni,8 hónapos.
2022. máj. 29. 18:50
 2/7 anonim válasza:
84%

Azért sír, mert még kisbaba, így jelzi, ha valami nem oké neki. Ha mérges, ha szomorú, ha éhes, ha szomjas, akármi. Nem rontottál el semmit! Nem tudsz egy ennyire pici babát elkapatni!

Fejletlen még az idegrendszere, nem ismeri még az érzelemszabályozás fogalmát. Ezt kb majd olyan 7-8 éves korában várhatod el tőle.

2022. máj. 29. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
Meg is válaszoltad mivel, eddig mindenki körülötte ugrált azt szokta meg, jagy egy kicsit hagy sírjon, legyél mellette de ne old meg ha gondja van küzdjön egy kicsit.
2022. máj. 29. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek,Aranyosak vagytok! :) kaptam privátban kepzeljetek egy olyan uzenetet hogy azért van ez a siras mert megszultem a kisbabamat… szerintetek ? :( ilyen embereket basszus.
2022. máj. 29. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem semmmit nem rontasz el egyszeruen ezek a babak mindig valtoznak..Szerintem egy idosek a gyerekeink , en kisfiam jun 16an tolti az 1 évet 😀🥰 o nappal ugy ahogy elvan jatszik pakol stb. Na de este kezdodik a buli. O is egeszen jol aludt 6 honapos koraig , de most mintha kicseréltek volna🙂 rengeteget forgoloik van h felorankent felkel, vagy 5 perc alvas utan . (Mar elore felek az estektol) ugy h kitartas🥲
2022. máj. 29. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem ekkor van a szeparacios szorongás?

Nálunk ez nem akkor voot amikor engem nem látott hanem bőgött mindenért aztán epmúlt ez is.

2022. máj. 29. 23:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet :) nemtudom miert csinalja ezt. De kaosz a nappal😂
2022. máj. 30. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!