Másnál is tvzik a gyerek?
7 hónapos a lányom és sajnos napont előfordul azon a ponton amikor hisztizni kell és sehogy nem tudja már magát lefoglalni, ezért borzalmas anyának érzem magam.
Tényleg senki nem engedi, vagy csak kevésbé beszélnek róla az emberek?
Valahogy azt érzem, hogy a csapból is az folyik, hogy senki nem engedi de ha mégis egy felelőtlen lusta szülő. Ettől még nyomorultabbul érzem magam.
Van más megoldás is. Miért gondolod, hogy csak a tv-től nyugszik meg?
Hordozni próbáltad?
7 hónaposan lehet, hogy csak arra van szüksége, hogy felvegyék.
Felkészültem a lepontozasra
1 éves a fiam,egész nap megy a tévé persze nem neki,hanem nekem hatterzajnak ahogy jön megy a házban rapillant,főleg a reklámok érdeklik még a Spongyabob.
Tehát igen,szokott tévézni
Nagyon sok családnàl tèvèztetik..
Mi nem..
2 hetente tartunk mozis estèt, akkor lehet.
3,5 ès 5 èvesek
Korabban volt, hogy naponta picit nezhettek, de meg ràjuk sem volt jò hatàssal…
7 hònaposan el sem tudom kèpzelni..
Nyilvan 7 honaposan nem kell néznie.
Szerintem sokkal jobban érdekli azokat a gyerekeket es sokkal jobban vadulnak meg tole azok, akiknek tiltva van vagy nagyon minimálisan megengedve ,mint ahol pl haterzajnak meg egesz nap az m2 vagy hasolno…
Van aki 2023-ban még TÉVÉT néz? :D 1960 kéri vissza a menő dolgait.
Amúgy kötve hiszem hogy bármit változtatna azon, hogy pár év múlva jobban forgatja majd a telefont mint a szülei. Ez más világ, kár foggal-körömmel kapaszkodni a 20. századba, nem fog visszatérni.
Nem értek egyet a #25el.
Én azt vettem észre, aki nem tv előtt nő fel sokkal jobban le tudja később magát foglalni. Akiknél meg háttérzajként negy ők meg nem tudják utána megszokni a csendet, folyamatos az ingerkeresésük (ami egy ovis délutáni alvásnál vagy sulis tanórán elégé hátráltató)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!