Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vissza mehetek dolgozni az én...

Vissza mehetek dolgozni az én feltételeim szerint?

Figyelt kérdés
magyar posta zrt nél dolgoztam. elmentem gyedre ez eza munkahely budapesten van és azota elköltöztem vidékre családi okok miatt sajnos oda vissz nem tudok már menni de szretnék vissza menni dolgozni ismét a postához nekem határozatlan idejü munkaszerzödésem van még most is 1 éves a lányom és ha vissza szeretnék menni a posta kereshet nekem a jelenlegi lakcimemhez közeli postát ahol dolgozzak vagy ez nem az ö feladatuk?
2010. okt. 10. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem cégen belül kérhetsz áthelyezést.
2010. okt. 10. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérj áthelyezést. Az, hogy a lakóhelyednek megfelelő munkahelyet találjanak neked, az nem feladatuk.
2010. okt. 10. 18:28
 3/5 A kérdező kommentje:
nyilván nem arra gondoltam hogy majd keres nekem másik céget hanem hogy ugynugy a régi munkahely csak közelebb a jelenlegi lakhelyemhez. ilyen van hogy cégen belüli áthelyezés csak nem tudom hogy az énfeladatom e hoga találjak egy postát ahol van felvétel vagy pedig ök szolnak az adott postának hogy esetleg engem tudnak e alkalmazni?mert ugye nehéz találni olyan postát ahol éppen van felvétel.
2010. okt. 10. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ők fognak. Nálunk is így volt a barátnőmnél, mert szülés után másik városba költözött, és amikor ment dolgozni, elintézte neki a volt főnökasszony, hogy átvegye az a bolt, ahová költözött.

2010. okt. 11. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, már értem, hogy gondolod! Így akkor az ő dolguk:) Te kéred az áthelyezést, és onnantól ők intézik. Keresnek neked helyet:)
2010. okt. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!